Cheetah Ultra Sport Whip F-117 – A snowboardok Lamborghinije

By  | 

Az elmúlt 20-25 évben a snowboardok nem sokat változtak valljuk be, legfeljebb szebbnél szebb graffitikkel fújják le őket, de a vonalvezetés és technológia csak kisebb ráncfelvarrásokon esett át.

Cheetah Ultra Sports ezt már 4 évvel ezelőtt felismerte és azóta a mindent gyökeresen felforgató, tökéletes snowboard titkos tervein munkálkodtak és idén télre megszületett a Whip F-117 fantázianevű prototípus deszka, melyet az F117-es lopakodó névkoppintásával kerszteltek el.

A gyártó ígérete szerint gyorsabban, finomabban siklik, precízebben irányítható, élesebben kanyarodhatunk, nagyobbat repülhetünk, puhábban landolhatunk, mindemellett tartósabb, masszívabb, strapabíróbb. Persze nem kell mindent elhinni, ki kell próbálni. A látvány mindenestre meggyőző. A két hatalmas lyuknak köszönhetően csökken a hóval érintkező felület, ezáltal a súrlódás, nagyobb sebességgel rombolhatunk le a fekete pályán. A speciális kötésekkel pedig szorosabb kontrol alatt tarthatjuk a kézzel készült csodadeszkát.
Az F-117-es $1900-ért (395 000,- Ft) a Cheetah honlapján előrendelhető és remélhetőleg még a szezon vége előtt felpattanhat rá, aki megengedheti magának.