Faborítású, de nem fapados lett a PlayStation 4

By  | 

ps4-wooden-cover-01

Az újgenerációs konzolok esetében az XBox One-ra és a PlayStation 4-re a legkevésbé sem lehet azt mondani, hogy fapadosak lennének, mindketten elég izmos eladásokat produkálnak tavaly novemberi indulásuk óta, a PS4 azonban már meg is kapta első nem hivatalos modding-ját.

ps4-wooden-cover-04

A német Balolo cég egy különleges faborítást tervezett a Sony játékgépére, amivel teljesen más hangulatot kölcsönöztek az egyébként fekete burkolatú konzolnak, ebben a köntösben legalábbis otthonosabb lesz még a nappali is. A fénylő Wooden Cover borítás mindössze 0.7 mm vastag és pontosan illeszkedik a gépre anélkül, hogy bármilyen egyéb funkcionalitása sérülne, ráadásul nem is csak egyféle rendelhető belőle, diófa mellett bambusz, zebra és cseresznyefa-mintázatok közül is választhatunk, sőt még úgy is dönthetünk, hogy a középen végigfutó LED-fénycsík alatti vagy feletti részt cseréljük csak le.

ps4-wooden-cover-03

Az első 1000 megrendelő még gravírozott szériaszámot és díszobozt is kap, de amennyiben csak a borítást kérjük, és vállaljuk az összeszerelést, mindössze 150 eurót kell kipengetnünk érte (~47.000 Ft).

ps4-wooden-cover-02

Ha viszont eleve egy Playstation 4-et rendelünk egy ilyen kiszerelésben, a végösszeg már 600€-ra kúszik fel (~187.000 Ft), még szerencse, hogy ez esetben összeszerelik helyettünk a masinát és megkímélnek minket attól, hogy esetleg tönkrevágjuk otthon a PS4-et.

ps4-wooden-cover-05

Akinek ez utóbbinál az alapárhoz képest plusz 200 euró nem tétel, itt máris megrendelheti magának a faborításos játékgépet, a megugrott kereslet miatt csak 14-21 naposra vállalt kiszállítási idővel.