PS3 + Epson TW450 kommandó

By  | 

Az extrém, azaz lehetlen helyeken történő vasalásból már világbajnokságot is rendeztek, az Epson ügynökei azonban extrém gémingben, extrém konzolos játékban utaznak. Hozzávalók: könyök és térdvédők, bukó, hegesztőszemüveg, autószerelő overall, egy PS3, egy Epson TW450-es projektor és egy kisebb raklap aksi, ami ezt felszerelést konnektormentes környezetben is elviszi, anélkül, hogy energiatakarékos üzemmódba kellene kapcsolni.

PS3-al és energiatartalékokkal hátizsákban, ionágyúként a mellkasra feszített projektorral, állig felfegyverkezve, mint egy Irakból visszatért zsoldos büntet főhősünk. Az egyszemélyes különkommandó nyomában azonban nem patakzik a vér, nincsenek halomralőtt terroristák, a golyószóró ravasza helyett a PS3 kontroller START gombja felett remeg izzadva szereplőnk NFS-es gumi visításra kiéhezett ujja.

És akkor kezdődhet a tánc. Lehet nyúzni a kanyarokat és leszorítani az ellenfeleket bárhol, ahol csak játszani támad kedvünk. Falon, plafonon, a szomszéd kertjén átrombolva, a londoni Carnaby Street-en, egy kocsma falán, a Horájzonban a helyi vip-ek között gömbözve, egy szélcsatornában vagy éppen egy ház falán aláereszkedve.

Az Epson szerintem jólsikerült viral kampányáról van szó, melynek központjában a játékosoknak szánt Epson TW450 projektor kapja a főszerepet és próbál extrém körülmények között is bizonyítani. A 3LCD-s 720p HD projektor egyébként 3000:1 kontrasztaránnyal és 2500 lumen fényerővel büszkélkedhet. Az extra csendes 22 dB-en operáló cucc akár 8 méter képátlójú kép vetítésére is képes. Egy két helyen már 200 ezer alatt elvihető. Videó a tovább után!