Én kicsi nyomtatóm

By  | 

A londoni Berg dizájnstúdió egy szokatlan kis nyomtatóval rukkolt elő a napokban, a Little Printer ránézésre egy apró játéknak tűnhet az asztalon, de a mosolygó fej mögött igazából egy serény titkárnő bújik meg, aki minden számunkra fontos infót kinyomtat nekünk, legyen szó hírekről, időjárásról, vagy bevásárlólistáról. Kis mérete miatt nem igazán fogja helyettesíteni az otthoni nyomtatókat, és értelemszerűen nem ajánlott A4-es papírt belegyömöszölni, a nyugtáknál ismerős hőpapírral dolgozik, ennek megfelelően még tintapatronra sincs szüksége.

Egy kompakt wifi-egység is belefért, amit arra használ, hogy a Berg Cloud nevű felhőn keresztül kapcsolódjon a netre, okostelefonnal pedig beállítható, hogy milyen csatornákat feed-eljen a kicsike.

Napilapok kicsinyített verziói, FourSquare státuszok, Sudoku-rejtvények, illetve Nike Running+ edzés-statisztikák is kinyerhetők a Little Printer-ből, azonban erre még kicsit várni kell, mert csak 2012-ben fogják az előrendeléseket izzítani, addig további partnerekre vadásznak, hogy minél több szolgáltatást nyújtson a mininyomtató. Mellesleg vécépapírra mikor találnak ki ilyesmit?

A tovább után megtekinthető a Little Printer bemutató videója.

10 hozzászólás