Like a Boss – Alex Thomson fejese a 30 méteres árbocról

By  | 

 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_11

Alex Thomson, brit vitorlásversenyző, a HUGO BOSS egyik kiemelt szponzoráltja két évvel ezelőtt már bemutatta a gyakorlatot, amint öltönyben feszít egy 60 lábas, 8,2 tonnás 45 fokban bedöntött vitorlás vízből kiálló tőkesúlyán. A fotó, állókép láttán sokan PhotoShop trükköt sejtettek, de a csapat a kulisszák mögötti videó (alább) publikálásával eloszlatta a kételyeket.

hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_12

Alex rápihent a gyakorlatra és most két évvel később újabb extrém produkcióval lepte meg a közönséget. A spanyol partoknál, Cadiz közelében a tőkesúly helyett, a vitorlás függőlegesen másik végébe, a 30 méter (kb. 10 emelet) magas árboc tetejére mászott fel, miközben a 45 fokban bedöntött vitorlás 9-10 csomóval csapatott. Méltó befejezésként tolt egy fejest. Természetesen Hugo Boss öltönyben. Az árboc vége, így bedöntött állapotban is több mint 10 méterrel volt a víz felszíne felett, azaz a bevallottan tériszonyos Sir Alex Thomsonnak az olimpiai toronynál magasabbról kellett elrugaszkodnia. Like a Boss.

hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_09

Like a Boss

hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_01 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_02 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_03 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_04 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_05 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_06 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_07 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_08 hugo_boss_alex_thomson_vitorlas_10