Battlefield 4 műalkotás $2.500-ért

By  | 

Battlefield 4 gold battlepack goes up the wall as a $2500 gilded print

A PC-re, Xbox-ra és PS-re is megjelent népszerű Battlefield 4 játék külön megvásárolható prémium add-on csomagjában hangsúlyos szerepet kaptak az összegyűjthető Battlepack-ek (szám szerint 12), amikből a játékosok multiplayer módban bónusz tartalmakhoz, speciális fegyverzethez juthatnak, sőt akár még egyéni felszerelésre és dögcédulára is szert tehetnek, továbbá személyre szabhatják harcosukat kb. $50 extra befektetés fejében.

gold-battlepack-battlefield4-2013-11-27-01

Az aranyszínű BF4 Battlepack annyira megihlette a műkereskedéssel foglalkozó Cook & Becker-t, hogy a fejlesztő Dice stúdió művészei, Eric Persson and Sigurd Fernström közreműködésével a táskából nagyfelbontású rendereléssel egy igazi műalkotást varázsoltak. A 120 x 100 centis vászonra nem kevesebb, mint 24 karátnyi aranybevonat is rákerült, a Battlepack-ra nyomott extra aranyozás mellett pedig még a fémkeretet is aranyra festették, szóval művészi értéke a rajongóknak felbecsülhetetlen lehet.

Battlefield 4 gold battlepack goes up the wall as a $2500 gilded print

A készítők mindenesetre azért segítenek a beárazásában, hiszen darabját 2.500$-ért (~550.000 Ft) szerezhetik be a rajongók a különleges portréból, márpedig abból nincs túlságosan sok, összesen 10 vászonért versenghetnek a hardcore gémerek, illetve mindazok, akiknek ez az arany Battlepack-műremek hiányzott csak a nappalijából.

Battlefield 4 gold battlepack goes up the wall as a $2500 gilded print

Ha mégis műalkotást ajándékoznál Karácsonyra, akkor lényegesebb jobb választás lehet egy egyedi kőhal. Kő-HAL?

Minden, ami Battlefield: