A RedBull londoni főhadiszállása

By  | 

 

A RedBull londoni főhadiszállásnának tervezői és belsőépítészeti munkái igazi csemegét jelentettek, a JUMP studios designereinek: zsíros büdzsé és a legelszálltabb ötletek is megvalósíthatóak, sőt azokra volt igazán szükség.

A 3 szintet elfoglaló iroda egy meglévő 19.századi épületben került kialakításra, melyet azért kivülről is megbolondítottak egy üveg tetőterasszal, ahonnét pazar kilátás nyílik a West End-re.

Az épületbe lifttel lehet csak bejutni, mely rögtön a tetőteraszon lévő recepcióra teleportálja a látogatót, aztán innét felülről lehet becsorogni az épület belsejébe, ahonnét először a sokkolóan nagy 3 emelet magas videófalat pillanthatjuk meg az aulában.

A futurisztikus irodában történő közlekedés sem akárhogyan történik: üvegliftek, belógatott, lebegő lépcső, sőt az egyik szintről a másikra szénszálas csúszdán is át lehet jutni, ha valaki nem sajnálja az öltönyét.

Üveg, fém, energikus színek, meglepő formavilágú bútorok, lebegő szobák, boxok, és még egy köralakű multifunkciós ping-pong asztal is jutott a tárgyalóba. Inspiráló környezet.