Adidas Samba Primeknit – Luis Suarez kötött cipőben fog szambázni Manchesterben

By  | 

adidas-Luis-Suarez-HERO2b

Minden focista álma egy olyan cipő, ami egyesíti a mezítlábas játékkal járó közvetlen visszacsatolás élményét, a mozgás szabadságát és kényelmet, miközben a hagyományos stoplis cipőknek megfelelő védelmet nyújt. Az Adidas március 17-én érkező újdonsága az első, a talp kivételével, teljes mértékben a sarkától az ujjakig kötött focicsuka az Adidas Samba Primeknit.

adidas-primeknit_3091201

A különlegesen erős és vízhatlan fonálból kötött lábbeliek az Adidas ígérete szerint a hagyományos cipőkhöz hasonló stabilitással és tartóssággal rendelkeznek. A varrás nélkül egy darabból megvalósított felsőrész egyes zónái az adott lábrész és a játék által támasztott kihívásoknak megfelelően egyedi tulajdonságokkal kerülnek kialakításra. A gyártás is rendkívül hatékony és fenntartható, hiszen a technológiának köszönhetően, a gyártás során egyáltalán nem képződik hulladék.

adidas-samba-primeknit-botin-nuevo-tejido-edicion-limitada-02b

A cipőt először a Liverpool csatára, az uruguayi focizseni, sztárfocista Luis Suarez fogja viselni március 16-án a Manchester elleni összecsapás alkalmával Old Traffordban. Az élő bemutatkozást követően, másnap márc.17-től pedig 220 fontért (82.500 Ft) már megvásárolható lesz a 150 darabos limitált kiadású kötött focicsuka.

adidas-Luis-Suarez-3adidas-primeknit-hero

adidas-samba-primeknit-02 adidas-samba-primeknit-4 adidas-samba-primeknit-5
Luis-Suarez-adidas-primeknit_3091196 Luis-Suarez-adidas-primeknit-dribbling_3091199 Luis-Suarez-adidas-primeknit-jumping_3091197