Luxuságy, mint otthoni vezérlőközpont

By  | 

A hálószobánkat mi mással lehetne felturbózni, mint egy extravagáns ággyal, erre tökéletesen alkalmas a High Fidelity Canopy (HiCan) fekvőalkalmatosság, aminek első ránézésre olyan a hatása, mintha az űrből egy utazókabin pottyant volna a lakásba.

A lekerekített, baldachinos szerkezetű ágyba számos extrát pakoltak a készítők, elsőnek említhetjük a lehúzható privát sötétítőket, a HD felbontású projektort, a beépített hangszórókat és multimédiás PC-t (így ágyból nagyképernyőn olvasgathatjuk a 1,5 millió Ft-os email fiókunkba érkező leveleket), és jutott hely egy komplett játékkonzolnak is, hogy ne is kelljen kikelni az ágyból. Na azért jófej módon két olvasólámpát is beszúrtak az ágy fölé.

A matrac természetesen tetszés szerint dönthető és alakítható, és gombnyomásra akár a ház többi sarkában lévő intelligens eszköz (hűtőgép, mosógép, mosogatógép, számítógép stb.) is szabadon vezérelhető lesz vele, szóval felkeléskor akár „szólhatunk” a konyhának, hogy valami reggelit és forró kávét készítsen elő, mire odaérünk az ágyból.

Ha ismerünk végtelenül lusta embereket a környezetünkben, nyugodtan ajánljuk a figyelmükbe, az árcímkét persze ne említsük, ugyanis elég drága, több mint 60.000 dollárba kerül (~11,3 millió Ft), többe, mint amit egy új kocsira vagy egy kisebb lakásra szánnánk, de bizonyára az olvasólámpák nyomták meg ennyire az árát. Ráadásul annyira exkluzív az ágyikó, hogy nem lehet csak úgy megrendelni, hanem a gyártó feltesz minket egy foglalási listára, amin valamikor majd sorra kerülünk.

2 hozzászólás