A HotBlack okosóra közvetíti a focimeccset is

By  | 

hotblack

A focivébé alatt is felmerül, hogy sokaknak esélye sincs azonnal informálódni kedvenc csapatának a szerepléséről, munkaidőben vagy iskolában pedig csak számítógépen vagy okostelefonos alkalmazáson keresztül lehet csekkolni az eredményeket. Az óratervező Hoptroff egy különleges analóg órával szeretne a kedvében járni azoknak, akik az aktuális meccsek alakulását a karórájukon szeretnék valós időben követni.

Hotblack-Smartwatch-Soccer-World-Cup-goal-display

A HotBlack ilyen értelemben az első olyan analóg okosórának tekinthető, amit kifejezetten a futballeredmények közvetítésére specializálták, ráadásul olyan desgint kapott, amin első látásra abszolút nem látszik, hogy az óramutatók a pontos időn kívül mást is mutatnának. Ahol az időzóna, a dátum vagy az ébresztés időpontja szokott lenni, ahelyett a felső kis számlapon a beállított kedvenc csapatunk lőtt góljai követhetők figyelemmel élőben, a 9 óránál lévő óralapon az ellenfél eredménye olvasható le, legalul pedig a meccsből eltelt időt lehet csekkolni.

hotblack_04

Az oldalsó gombokkal lekérdezhető a következő meccs időpontja, sőt az előző meccset is újra lehet játszani, mindehhez a friss eredményeket és statisztikákat a cég saját Sports Data szerveréről húzza le az óra, viszont ehhez az iOS-es vagy Androidos okostelefonunkkal Bluetooth LE-n keresztül folyamatos összeköttetésben kell lennie a HotBlack-karórának.  A rozsdamentes acélból készült, 44 mm átmérőjű és 13 mm vastag HotBlack 50 méterig vízálló, zafírüvege ütés- és karcálló, a belevaló CR2330-as lítium-elem pedig közel 3 éves élettartamot garantál.

hotblackico

A Kickstarteren indított projekthez 23.000£-os forrást remélnek összeszedni (~9 millió Ft), jelenleg még 4.500£-nál tartanak, de 400£-ért (~157.000 Ft) a szemfülesebbek már szert tehetnek egy példányra, de csak leghamarabb szeptember környékén, így a brazil vébét még kénytelenek okosóra nélkül követni.