Audi RS4 paintball párbaj

By  | 

Családi kombiba rejtett vadállat. A diszkrét külső mögé rejtett sportkocsit a 450 lóerős V8-as szívó 4,7 mp alatt katapultálja 0-100-ra. Hétvégi bevásárláskor a zacskós tejet felejtsük el, hacsak nem akarunk csomagtartót pucolni.

Persze egy Audi RS4-et nem csak zacskóstejjel lehet összepiszkítani… Az autógyártók mindent bevállalnak, hogy legújabb modelljükre tereljék a figyelmünket. Macskát fejeznek le, Schumacher (és némi filmes trükk) segítségével dugóhúzóban küldenek át egy SLS AMG-t az alagúton, a Honda Rube Goldberg szerkezetet épített, a franciák transzformerré változtatják autójukat és még sorolhantnánk.

Az Audi a kézifék mellől gombnyomásra működtethető fegyvereket szerelt két új RS4-es motorháztetőjére és így küldte őket egymás ellen az arénába. Persze nem éles fegyverek, hanem paintball markerek kerültek az izmos kombik elejére, de ez nem csorbítja a produkciót. A beltéri pályán pedig hófehér, de sárga festékkel töltött tereptárgyak nehezítették a driftelést, melyek egyúttal fedezékként is szolgáltak az ellenfél lövései elől. Videó a tovább után!

Kapcsolódó cuccok:

márc.5. update: …hmmm a videó átkerült privátba, Audinak nem tetszett, hogy sokan nézik meg, nem azért készült? A nem hivatalos csatornákon továbbra is fenn: Audi RS4 paintball

1 hozzászólás