Aston Martin babakocsi alufelnivel 680 ezerért

By  | 

A négyüléses Aston Martin után a napokban bejelentették az első kombi változatot is, így a legendás brit autómárka egyértelműen célbavette a családosokat is. Sőt a gyerekekre külön gondoltak, hiszen a Silver Cross-szal összebútorozva elkészítették az első Aston Martin márkázott luxusbabakocsit.

Az 1877-ben alapított, szintén brit Silver Cross egyébként az a szintet képviseli babakocsigyártásban, mint az Aston Martin az autók között, így nem véletlen a párválasztás. A jórészt kézzel készített luxusbabakocsiból mindössze 800 db kerül a Harrords polcaira, masszív 2000 angol fontos (kb.680e Ft) árcetlivel.

Amit ezért az árért kínálnak: anodizált alumínium „karosszéria”, az autók kormányborításával megegyező kézzel varrt bőr fedi a fogantyút, a járgány légrugókat és az Aston Martin One-77-ről megismert magnézium felnit kapott. A sportülést Alcantara szövet és bőr borítja, csakúgy mint a puha biztonsági övet és természetesen az kézzel hímzett ikonikus duplaszárnyú logó sem hiányozhat. További extrák: időjárásbiztos cabrio-tető, téli lábmelegítő, szélzáró oldalborítás, napellenző, átlátszó esővédő, illetve egy a babakocsira rögzíthető bevásárlótáska.

Korábban a Porsche Designtól láthattunk egy összehajtogatható, szénszálas babakocsikoncepciót (P4911) küllő nélküli kerekekkel, illetve Takács Árpád a MOME hallgatója tervezett egy Mercedes babakocsi koncepciót.