WOW laptop a Dell-től Karácsonyra

By  | 

A Dell karácsonyi akciója keretében a Blizzarddal közösen egy speciális WoW kiadását dobta piacra az amúgy sem egyszerű XPS notebookjának. A limitált szériás laptop a World of Warcraft megszállottaknak próbál kedveskedni vagy, ha úgy vesszük pénztárcájukat megcsapolni így év végével, hiszen a különleges mobil gép ára sokak számára az elérhetetlen kategóriába tartozik, mivel az alapverzió 4499 dollárnál (795 000,- Ft) kezdődik és akkor az extrákról még nem is beszéltünk.
A limitált szériás gép belseje egy XPS M1730-ast takar, de külsőségekben teljesen a legendás játék designvilágához illeszkedik. Már a gép megrendeléskor eldönthetjük, hogy melyik oldalon álluk, választhatunk a Hordát vagy a Szövetséget és a notebook külső borítása és az operációs rendszer témája is ezt fogja tükrözni.

A géphez járó extra csomag tartalma: stratégiai kézikönyv, hogyan készült a WOW behind the scenes DVD, WoW soundtrack, Blizzard beta key card, mellyel a még meg nem jelent Blizzard játékok béta teszteléséhez kaphat hozzáférést a vásárló, póló és egérpad, valamint Golden ticket, mellyel saját WoW karaktert hozhat létre a vastag pénztárcájú játékos és természetesen egy eredeti WOW az összes létező kiegészítővel és patch-csel.

Az XPS M1730 pedig notebook léte ellenére egy vérbeli játékgép, így a WOW mellett minden bármely más teljesítményigényes játékkal megbirkózik. Alapfelszereltség, mely ízlés szerint bővíthető: 17 collos kijelző, 2,2GHZ Core 2 Duo proci, 2GB RAM, Geforce 8700 GT, valamint az igazi különlegességnek számító AGEIA PhysX fizikai gyorsítókártya és integrált Logitech játékpanel. A misztikum fokozására gyúr rá és az éjszakai játékot segíti a háttérvilágítást kapott hangszórórácsok és billentyűzet. WOW  XPS M1730

7 hozzászólás