Virtuális interkontinentális nyálcsere

By  | 

Hozzáértők szerint a kommunikáció nagy része testbeszéden, fizikai kontaktuson alapul, mintsem a beszéden és ez online még inkább háttérbe szorul. Persze nem kell megijedni, mert itt vannak a japánok, akik ismét egy beteg innovációval lepték meg azokat, akik nem riadnak vissza egy USB bemenet indirekt módon történő nyelvvel ingerlésétől, vagy megszületett a virtuális csókgép, mely interneten keresztül valós időben közvetíti a  nyelvcsapásokat és le is reagálja azokat. Bizarr főleg a gép kinézete és hát mit mondjunk egy hölgy demonstrátorral eggyel gusztusosabb lett volna a videó, mintsem, hogy a fejlesztő nyelvtechnikája jöjjön szembe. Akit eddig mégsem sikerült elriasztani a tovább után akció közben is megtekintheti.

Persze láttunk már ennél durvábbat is. Amikor nyelv helyett egyéb testrészeket kellett beilleszteni vagy a joystickot irányítani. A csókgép annyival tud többet, hogy celebek (úristen) csóktechnikája is rögzíthető, a rajongó júzerek által pedig letölthető, így már nem csak poszter kerülhet az ágy fölé.

Maga a szerkezet  egyébként katasztrofálisan néz ki egy, egy műanyag doboz – mint egy low-end designos hangfal – melyből egy fogorvosi nyálelszívóhoz hasonló műanyag pöcök áll ki, szóval csak mindenre elszántaknak. Persze közben rájöttek, hogy ez még messze áll a valóságtól, mert van ugye lélegzés, nedvesség, ízek, sőt még egy száj és egy ember is szokott lenni a dolog körül. Ezért már készül a Kiss Transmitter v2.0, de nem vagyok benne biztos, hogy akarom látni… Videó a tovább után (csak óvatosan).

4 hozzászólás