Virtuális interkontinentális nyálcsere

By  | 

Hozzáértők szerint a kommunikáció nagy része testbeszéden, fizikai kontaktuson alapul, mintsem a beszéden és ez online még inkább háttérbe szorul. Persze nem kell megijedni, mert itt vannak a japánok, akik ismét egy beteg innovációval lepték meg azokat, akik nem riadnak vissza egy USB bemenet indirekt módon történő nyelvvel ingerlésétől, vagy megszületett a virtuális csókgép, mely interneten keresztül valós időben közvetíti a  nyelvcsapásokat és le is reagálja azokat. Bizarr főleg a gép kinézete és hát mit mondjunk egy hölgy demonstrátorral eggyel gusztusosabb lett volna a videó, mintsem, hogy a fejlesztő nyelvtechnikája jöjjön szembe. Akit eddig mégsem sikerült elriasztani a tovább után akció közben is megtekintheti.

Persze láttunk már ennél durvábbat is. Amikor nyelv helyett egyéb testrészeket kellett beilleszteni vagy a joystickot irányítani. A csókgép annyival tud többet, hogy celebek (úristen) csóktechnikája is rögzíthető, a rajongó júzerek által pedig letölthető, így már nem csak poszter kerülhet az ágy fölé.

Maga a szerkezet  egyébként katasztrofálisan néz ki egy, egy műanyag doboz – mint egy low-end designos hangfal – melyből egy fogorvosi nyálelszívóhoz hasonló műanyag pöcök áll ki, szóval csak mindenre elszántaknak. Persze közben rájöttek, hogy ez még messze áll a valóságtól, mert van ugye lélegzés, nedvesség, ízek, sőt még egy száj és egy ember is szokott lenni a dolog körül. Ezért már készül a Kiss Transmitter v2.0, de nem vagyok benne biztos, hogy akarom látni… Videó a tovább után (csak óvatosan).

4 hozzászólás

 1. szb9

  2011. május 3. kedd at 09:32

  szerinte az a csók, hogy valaki a nyelvével forgat egy kurblit? szegény ember.

 2. tonyrulez

  2011. május 3. kedd at 09:38

  Ez ráadásul nem csinál semmit csak körbe-körbe forog! Úristen…

 3. M

  2011. május 3. kedd at 10:31

  Ó, hát mekkora nyomorék! :D thank god for lizards :D:D:D:D

 4. petrow

  2011. május 3. kedd at 17:07

  Nem már, hogy türelmetlenkedtek itten!
  Bármi, ami a virtuális szexben eddig tetszett (nektek is) bővült, és NEM SZŰKÜLT valamivel, ami – ráadásul – az első lépés!

  Fogtok ti még alibit gyártani a párotok számára, eltitkolva egy cyber randit, ami akár felül is múlta az otthoni élményt.