Túlélőcsomag zombi-invázió ellen

By  | 

A tengerentúlon dúl a zombi-apokalipszis hisztéria. Az embereket már annyira foglalkoztatja a belebegtetett élőhalott invázió, hogy az elmúlt hónapban a kifejezés a Googleben is feltört a legkeresettebb kulcsszavak közé, sőt az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) kénytelen volt egy hivatalos közleményben nyugtatgatni a lakosságot, hogy no para, semmi jele egy olyan vírusnak, amely feltámasztaná és ellenünk fordítaná a holtakat. Persze, aki eddig is elhitte, annak csak lapát volt a tűzre.

Zombiinváziónál szerencsére még nem tartunk, de nem árt jó előre felkészülni, ha valóban beüt valamikor az élőhalottak inváziója. Az OpticsPlanet mindenesetre már előrendeléseket vesz fel egy olyan túlélőkészletre, ami szinte minden olyan eszközt tartalmaz, ami szükséges a túléléshez:

A Z.E.R.O. (Zombie Extermination, Research and Operations) készletben ahogy a neve is mutatja, az agyatlan támadók likvidálásán kívül egyéb hasznos kiegészítőket is találhatunk, például a T-vírus ellenszerének előállításához szükséges laborállomást, benne mérőpoharakkal, pipettákkal és Celestron-mikroszkóppal.

Persze a hagyományos védőfelszerelés sem maradt ki a csomagból, lézeres célzófény és testet fedő páncélzat mellett különböző kések és lőszerek is részét képezik a pakknak, viszont éles fegyverzetet sajnos nem kapunk hozzá, vélhetően ezt majd a vész idején magunknak kell megszereznünk elesett bajtársainktól vagy ha máshonnen nem, egy fegyverraktárból.


Sőt a lőfegyvereken kívül még a kaja is fájóan hiányzik a készletből, de legalább tájékozódni tudunk majd, ott az iránytű, digitalis karóra, éjjellátó szemüveg és hőkamera. Lemerülő eszközeinket pedig napelemről tölthetjük.

A Z.E.R.O. készletet mindössze 24.000$-ért árulja az OpticsPlanet (~5.7 millió Ft), és szeptembertől lehet majd hozzájutni, kérdés hogy addig nem szabadul-e ki a vírus. A csomag teljes tartalma itt: Z.E.R.O.

Kapcsolódó pazarSHOP ajánló budget túléléshez:

8 hozzászólás

 1. kispista

  2012. július 20. péntek at 17:19

  Ezek az amcsik nem cáfolták meg önmagukat! idióta az egész bagázs.

 2. faefadw

  2012. szeptember 13. csütörtök at 23:02

  ekkora marhasagot meg nem halottam….zombik? ugyan kerlek ne rohogtesseteg es az a tulelo ize..baszki az nagyon draga en mondom beteg aki ijent vesz

 3. faefadw

  2012. szeptember 13. csütörtök at 23:06

  ennel nagyobb hujeség csak a 2012 katasztrofa elmelet.. amugy eszrevettetek hogy 2 evente vilagveger josolna? pl 2000 2002 …2008 2010 2012…

 4. erik

  2013. október 31. csütörtök at 00:52

  Csak szolok a negativ komentelöknek,hogy angliában 2011.07.17-én több száz zombi szabadult el valamilyen virus miatt,és habár élökből letek,de mindenkit harabdáltak és a hadsereg ment ki na meg a katasztrofa védelem..szval ne ilyedjetek meg ha reggel a nyakatoka harabálja valami;)

 5. Norbi

  2014. augusztus 1. péntek at 15:50

  Zombik nincsenek de ha mégis lennének azt hiszem otthonról is összetudunk szedni dolgokat a túléléshez.14 éves vagyok és azt hiszem azok az emberek is megtudnák magukat védeni a “zombik˝ ellen.Kaja,Víz,Táska,Célszerszámok(fegyver),Gyogyszerek………………stb

 6. erik

  2015. március 28. szombat at 17:09

  Én nem vok amcsi de hiszek a zombiapokalipszisben és ezek a tanácsféleségek egytől egyig öngyilkosság. Ha mindenképen túl akarod élni olvasd el Max Brooks zombitúlélő kézikőnyvét. Nemtom meik balfasz irta. De vannak zombik a kicseszett élete. Kapjatok már észhez. Nekem ott áll az ágyam alatt a komplett túléllőfelszerelés.

 7. én

  2015. április 3. péntek at 13:01

  Ha valaha ki is tör egy zombiapokalipszis én nem itt fogok vásárolni mert itt minden szar.
  Mondjuk én tudom h vannak zombik és ha akarok otthon összedobok egy olyan felszerelést h az fényévekkel faszább lessz mint ezek. Ha te összeállítassz egy csomagot akknl nem találsz olyat ami kéne de otthon körülötted nincs. Kivéve persze egy RPG kell.
  Ne vegyél felszerelést mert otthon van a tökéletes túlélőcsomag.

  Utóirat:ezeket tapasztalatból mondom.