Túlélőcsomag zombi-invázió ellen

By  | 

A tengerentúlon dúl a zombi-apokalipszis hisztéria. Az embereket már annyira foglalkoztatja a belebegtetett élőhalott invázió, hogy az elmúlt hónapban a kifejezés a Googleben is feltört a legkeresettebb kulcsszavak közé, sőt az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) kénytelen volt egy hivatalos közleményben nyugtatgatni a lakosságot, hogy no para, semmi jele egy olyan vírusnak, amely feltámasztaná és ellenünk fordítaná a holtakat. Persze, aki eddig is elhitte, annak csak lapát volt a tűzre.

Zombiinváziónál szerencsére még nem tartunk, de nem árt jó előre felkészülni, ha valóban beüt valamikor az élőhalottak inváziója. Az OpticsPlanet mindenesetre már előrendeléseket vesz fel egy olyan túlélőkészletre, ami szinte minden olyan eszközt tartalmaz, ami szükséges a túléléshez:

A Z.E.R.O. (Zombie Extermination, Research and Operations) készletben ahogy a neve is mutatja, az agyatlan támadók likvidálásán kívül egyéb hasznos kiegészítőket is találhatunk, például a T-vírus ellenszerének előállításához szükséges laborállomást, benne mérőpoharakkal, pipettákkal és Celestron-mikroszkóppal.

Persze a hagyományos védőfelszerelés sem maradt ki a csomagból, lézeres célzófény és testet fedő páncélzat mellett különböző kések és lőszerek is részét képezik a pakknak, viszont éles fegyverzetet sajnos nem kapunk hozzá, vélhetően ezt majd a vész idején magunknak kell megszereznünk elesett bajtársainktól vagy ha máshonnen nem, egy fegyverraktárból.


Sőt a lőfegyvereken kívül még a kaja is fájóan hiányzik a készletből, de legalább tájékozódni tudunk majd, ott az iránytű, digitalis karóra, éjjellátó szemüveg és hőkamera. Lemerülő eszközeinket pedig napelemről tölthetjük.

A Z.E.R.O. készletet mindössze 24.000$-ért árulja az OpticsPlanet (~5.7 millió Ft), és szeptembertől lehet majd hozzájutni, kérdés hogy addig nem szabadul-e ki a vírus. A csomag teljes tartalma itt: Z.E.R.O.

Kapcsolódó pazarSHOP ajánló budget túléléshez:

8 hozzászólás