Tandem egy Galaxy Tab 10.1-el

By  | 

Pár hete volt szó egy iPad-es bevásárlókocsiról, illetve egy Ford-féle elektromos kerékpárról egy beépített Samsung Galaxy okostelefonnal. A téma tovább variálható, a változatosság kedvéért ismét bicikli a kiszemelt platform, és a hozzáillesztett tokba ezúttal egy Samsung Galaxy Tab 10.1-es tablet applikálható.

A koreai 14 Bike Co kerékpár-forgalmazó cég lepaktált a Samsunggal, hogy egy pofás kiegészítővel felpörgessék mindkét cég forgalmát, bár maga a bicikli első ránézésre dizájnban nem nyújt semmi kiemelkedőt, tulajdonképpen egy átlagos fémvázas kétkerekű, fekete-fehér színekben. Viszont ellentétben az első két példával, a mostani modellnél a tokot kissé szerencsétlen helyre sikerült illeszteni, az közvetlenül az alvázra került, így a Galaxy Tab tekerés közben a lábunk között, az ülés alatt bújik meg. Ugyan praktikus, hogy nem takarja ki a látképet a 10 colos képernyő, viszont út közben nem is lehet igazán kihasználni a táblagép nyújtotta lehetőségeket, ha esetleg mégis megpróbálnánk oldalról lehajolva kezelni mondjuk a navigációs app-ot, akkor az legfeljebb a legközelebbi kórházba fog minket eljuttatni.

Maga a tok szénszálas kialakítású, bár távolról simán műanyag-hatása van, továbbá mindössze 125 grammos, szinte észre se lehet venni, ha a biciklin van (max. ha tabletestül lóg a vázon), viszont tetszés szerint lepattintható róla. A bicikli-Galaxy Tab tokos tandem ára és piacra dobása egyelőre nem ismert, mint ahogy maga a Galaxy Tab 10.1 is, aminek a megjelenése bizonyos nehézségekkel néz szembe pár országban az Apple-Samsung pereskedésnek köszönhetően.

5 hozzászólás

 1. adam182

  2011. október 23. vasárnap at 19:30

  egy bringa esetében vázról beszélünk szimplán, nem alvázról.

 2. Ener

  2011. október 23. vasárnap at 23:23

  Azért versenybringa sebessége „meghajtva” minimum 63km/h
  és azért ha ott valaki koppan 1 ilyen keróval meg tab-al az sztem meggondolja, hogy 1ütt használja/szállítja-e a kerót a tabbal :D

 3. csusza

  2011. október 24. hétfő at 15:15

  Ez mire jó?

 4. ugli

  2011. október 24. hétfő at 16:49

  tandem?

 5. Szerzetes

  2011. október 24. hétfő at 19:17

  A sár nem verődik fel oda? Eső? De irigylem, akinek van ennyi ideje ilyen hülyeségeken agyalni, hogy még ezért fizetik is az már pofátlanság. Igaz a célját elérte, egynél több cikkben szerepel a tab…