Távvezérelt paintball ágyú

By  | 

Ha házunk, kertünk aktív védelemre szorul a betolakodók ellen, nem kell tovább keresgélnünk. Az EMT vezetéknélkül élőképet közvetítő, távvezérelhető, állványos paintballágyúja már ránézésre is elrettentőbb, mint egy kiéhezett pitbull. Elsőre 1997-es Bruce Willis + Richard Gere kombó főszereplésével bemutatott Sakál (The Jackal) egyik emlékezetes jelenetében kipróbált fegyver ugrott be, mely a brutális sorozatlövő készítőjén Ian Lamont-on lett letesztelve.

A paintball torony minden esetben rendelésre készül. Az alapverzióba egy elektronikus gyorstüzelővel (50 shot per sec!) szerelt duplacsövű paintball marker kerül integrálásra, mely 350 fokban tud körbefordulni. Tartalmazza a színes CCD-s kamerát és a 2.4Ghz-en működő vezetéknélküli videóátvitelt is. Extraként olyan ínyencségekből válogathatunk, mint az 1000-es sorozatlövő, a 360 fokban körbeforduló platform vagy az éjjellátó kamera. Az $1990-os (339 000,- Ft) szériaverzió egy, míg a további extrákkal megpakolt változat három hét alatt készül el ahol árban a határ a csillagos ég. További infó itt: harmadik generációs távvezérelt EMT állványos paintball sorozatlövő

(Ha talál valaki videót pls. dobja be kommentve vagy emailbe, addig is nem az EMT, de egy házi készítésű USB kamerán keresztül mozgásérzékelős paintball marker videós tesztje a tovább után )