Speedo Aquabeat – Hanghullám

By  | 

Hivatalosan is itt a tavasz, már javában elkezdődött a futószezon, a Margitszigetet is ellepték már a profi futók és a hobbikocogók. Minden második ember füléből kilóg a zsinór, oldalára, övére vagy éppen karjára erősítve ott figyel egy apró mp3 lejátszó, miközben erőt adó ritmusra darálja a kilométereket. Na de mi a helyzet az úszókkal?

Az úszás talán még a futásnál is monotonabb tud lenni, így a vizes sportok kedvelőinek nevében is üdvözöljük az iRiver és a Speedo közös alkotását az Aquabeat névre hallgató 3 méterig teljesen vízálló mp3 lejátszót, melynek jól illeszkedő fülhallgatói még füljáratainkat is védik a víz káros hatásaitól és a partra érve nem kell negyedórát a jobb sarkukon állva ugrálni.

A lejátszó 1 illetve 2 GB-os méretekben érkezik, súlya mindössze 35
gramm
, aksija pedig 9 órát bírja. Az Aquabeat övtáska és egyéb ruházat
hiányában a fejre rögzíthető. Persze azért a fotókat nézegetve kétségek is megfogalmazódnak: miért nem fele vagy negyed ekkora? Ott a shuffle jó példának, ha azt bevonjuk fél centi vastag vízvédő gumival még akkor is kisebb marad. És mi az a rengeteg vezeték? Ha megnézzük  "tovább" utáni képeket, ahol látható egy úszósapka nélkül visel verzió, akkor szembetűnő igazán a kábelrengeteg. Nem lehetett volna elvezetni a fejpántban? Úszás közben, vízalatt még nem hallgattam zenét, így mindenképpen kipróbálnám, viszont egyelőre csak Japánban kapható $130 (28 490,- Ft)
körüli áron. Képek a tovább után.