Robbie Williams HD Cinecast (október 9.)

By  | 

Robbie Williams október 9-i, a berlini velodromi lemezbemutató koncertjét 23 moziban és egyéb helyszínen követhetik figyelemmel az érdeklődők. Ebben semmi új nincs, láttunk már élőben focimeccset és koncertet is. Az újdonság, hogy a koncert magas felbontású HD moziközvetítés révén jut el a helyszínekre. (Egy kis promó – mov)

A mozi-közvetítés révén a berlini show nagyméretű kivetítővásznakon, nagy felbontásban és 5.1-es térhangzással lesz élvezhető a mozikban, illetve egyéb alternatív helyszíneken, a rajongóknak szinte ugyanazt az élményt kínálva, mintha ott lennének a koncerten. Sokszor az ember úgyis csak kivetítőn néz végig egy élő koncertet, ha rossz helyet sikerül kifognia. Minden helyszínen a kapuk (brit időzóna szerint) 18 órakor nyitnak és a koncert 19 órakor kezdődik.

Az igig.tv (a szolgáltató partner) a digitális filmszínházak számára gyárt és értékesít alternatív tartalmat 2002 májusa óta, amikor az Egyesült Királyság 12 mozijában elérhetővé tette a Stereophonics DVD playback verzióját.

A magyar Robbie Williams fanok a MOM Parkban tekinthetik meg majd az előadást, amire jegyet jövő hétfőtől (szept.12.) lehet venni itt, meg gondolom máshol is.