All-in-one: TV, mosógép, mikró egy gombnyomásra

By  | 

A jövő az intelligens otthoné, mely száműzi az egyedi készülékek távirányítóit és totális kontrolt egyesít egyetlen apró kütyüben. Még az is lehet vele távirányítani, amit egyébként nagyon nem.
Az érintőképernyő és a drag and droppolható Flash menük segítségével teljesen testre szabható, attól függően, hogy a lakásban melyik készüléket milyen gyakran használjuk. Ha az ujjunkkal mutogatni vagy gombokat nyomkodni is lusták lennénk, akkor az univerzális távirányító hangvezérlésre is beidomítható. Két taps és lekapcsolnak a lámpák, egy csettintés és belobban a kandallóban a tűz, füttyentésre megtelik a jaccuzzi. Minden adott a romantikus estéhez.

Természetesen egy TV csatornáinak megjelenítése vagy a Hi-Fi bekapcsolás végkép nem jelenthet akadályt. A beépített telefon pedig bluetooth-on keresztül képes felvenni a kapcsolatot bármely a lakásban található mobillal, így a telefonunkat sem kell magunkkal cipelnünk házon belül.
A pittsburgi egyetem végzős diákja, David Chacon a „Thync” nevet adta koncepciójának, mely arra próbál utalni, hogy a kütyü helyettünk is gondolkodik majd.

További pazar távirányítók: