A Sonim XP3300 Force mobil a Blendtec turmixot is túléli?

By  | 

Ki ne ismerné a közel 5 éve a YouTube viral hullámát zseniálisan meglovagoló, a világ legvetemültebb, mindenevő turmixgépét gyártó Blendtec sorozatát, ahol a cég képviselője, reklámarca a plexiszemüveget viselő idióta vigyorú Tom Dickson erődemonstráció képpen porrá turmixol valami nagyon masszív vagy értékes kütyüt egy TV Shop szerű prezentáció keretében. Zúzott már le golflabdát, üveggolyót, mágnest, csirkét, iphone-t stb. Ha minden igaz máig a legnézettebb az iPad epizód volt. Derékba is kellett törni a touchscreent, hogy beférjen a gépbe, de megérte, mert remekül vitték a pengék.

Hamarosan felszállt a por. „iPad por, ne lélegezd be!” – hangzott Dickson monoton figyelmeztetése, miután megjelenése napján érzelemmentes arccal porrádarálta azt a mindenekfelett vágyott álomkütyüt, amiért százak kempingeztek a szabad ég alatt egy-egy Apple store előtt, hogy az elsők között megszerezhessék. Az iPad epizód több mint 10 millió megtekints regisztrált. Sikeres mérőszámnak mondható.

A hibátlan mérleggel rendelkező kegyetlen turmixgép most viszont emberére akadt! A méltó ellenfél olyan behatásokat élt már túl előtte, mint: autóval áthajtás, mosógép, grillsütő, betonkeverő. Kék sarokban a Blendtec turmixgép, piros sarokban a Sonim XP3300 Force túlélő mobil. Megjegyezzük, hogy az iPhone kb. 10-12 mp-ig bírta, aztán KO. Az XP3300-as pattog egy jó darabig ellenáll, aztán elkapják a pengék és pillanatok alatt leforgácsolják a gumírozott külső védelmi vonalat, a telefon eltűnik a szokásos porban.

De aztán gong és vége a menetnek. A por leszáll és egy megcsonkított készülék, ami majdnem egyben van és kicsörög! Azt hiszem ennél nagyobb elismerésre, reklámra egyetlen strapamobil sem vágyhat, Bear Grylls viheti magával a dzsungelbe,  a Blendtecesek pedig visszavonulhatnak egy nagyobb, erősebb turmixgépet fejleszteni. Videó a tovább után!

Szóval mit bír a Sonim XP3300 Force?

 • 2 méter mélyen víz alatt 1 órán keresztül (IP-68 tanúsítvány)
 • A külső hangszórókat vízálló GORE szellőztető védi
 • MIL-810G tanúsítvány, só, köd, pára, hirtelen hőmérsékletváltozás és rázkódás ellen
 • 2 méterről falnak vágható, bármilyen szögben túléli
 • 5Hz-500Hz rezgést bír és 4G rákódást
 • teljesen porálló
 • -20 +55 fok között nem lesz vele gond
 • ütés- és karcolásálló 1,5mm-es Corning Gorilla kijelző
 • A ház 5J, míg a kijelző 2J behatást képes elviselni. Ez utóbbi olyan, mintha egy 5 dekás acélgolyót ejtenénk a képernyőjére 4 méter magasról.

Árcetli: $525 (99 000,- Ft)

10 hozzászólás

 1. Henk

  2011. június 3. péntek at 20:58

  a csávó fejét nézném meg, vajon blendel-e

  • Joe

   2011. június 3. péntek at 22:42

   xDDDDD
   Milyen igaz, irritáló hogy neki nincs ennél jobb dolga, kevesebb pénze… :D

 2. D3str4ct

  2011. június 4. szombat at 06:19

  Ha megfigyeled, amikor beleejti, látszik a kijelzőn, hogy “insert sim”, szóval már csak emiatt is kétlem, hogy valóban kicsöngött volna.
  A végén azért behatóbban is megnézhette volna az állapotát.

 3. Gabi

  2011. június 4. szombat at 06:50

  Nekem Samsung hasonló strapamobilja van. Szerintem az is kibírná a turmixot, ötöd ennyi pénzért. Valamelyik YouTube videóban jégtömbbe fagyasztva láttam kicsörögni. Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=WJ5UUcO7xiU (2:43-tól)

 4. evil.

  2011. június 4. szombat at 10:06

  Igen kemény :) Bár a csávó rettentő mód irritál engem is, a fejét szívesen beledugnám :)

 5. p0l1c3c4r

  2011. június 4. szombat at 10:27

  A srác neve Tom Dickson, az elején asszem el van írva.

 6. tanzen

  2011. június 4. szombat at 13:49

  @D3str4ct mért,te komolyan azt hitted hogy a telefon csörgött?:-D Az csak egy kis poén volt blendtec bácsitól.

 7. D3str4ct

  2011. június 4. szombat at 23:53

  @tanzen Nem vagyok hülye, nem hittem, hogy kicsörög. Azt hittem, hogy ezt _fogom látni_ a videóban. Hogy miért? Azért mert vizzitor ezt írta a bejegyzésben. Aztán láttam az “insert sim” feliratot, és tudtam h itt valami gubanc lesz a valóságtartalommal, és csalódva tapasztaltam, hogy valóban csak poénkodott blendtec bácsi. És valószínűleg nem maradt működőképes a teló, legalábbis konkrét dolgot nem tudtunk meg erről.
  Szóval mindezt összevetve a címbeli “túléli” kissé túlzó, hatásvadászatnak érzem.
  Mielőtt vki belémkötne: csak ezt az egy dolgot kritizálom, egyébként valóban nem semmi a dolog így sem.
  De: I am disappoint.

 8. t

  2011. június 6. hétfő at 15:05

  Hamár azt láttad,hogy insert sim,akkor talán láttad is tovább mikor betöltötte a telefon ikonjait…mert az insert sim után jött kb 1-2 mp-el..ergo lehet ,hogy tényleg kicsöngött…

 9. Lakkik

  2011. november 28. hétfő at 20:59

  Az iPad darálós videóban oda van írva hogy ne próbáld ki otthon! XD valszínőleg ezzel foglalkozozom otthon hogy ipadeket darálok! hát nem! :DD