Shreddies Zorflex: fingfilteres alsógatyák

By  | 

fart63

Csilis bab, mexikói pizza, savanyú káposzta, lencsefőzelék 2-3 korsó sörrel leöblítve és garantált, hogy szabadon marad a vonaton a mellettünk lévő ülőhely, de a második megállóig a fülkét is elhagyja mindenki a könyörtelen könnygáz hatására.

shreddies2

A bélgáz keletkezésének két forrása a bélben megtalálható baktériumok által termelt bomlástermékek, illetve a lenyelt levegő. Egy egészséges, felnőtt férfiben átlagosan napi fél liter flatus termelődik, ez 5-20 alkalommal távozik az alsó kimeneten. A jelenséget jellegzetes hang kísérheti. Egy népszerű tévhit szerint a nőkben nem termelődik bélgáz, vagy ha mégis, virágillatú, de brit tudósoknak az 1950-es években sikerült ezt laboratóriumi körülmények között cáfolniuk.

shreddies4

A brit fehérneműgyártó a Shreddies – akik egyébként az optikai tuningot biztosító férfi pushup alsógatyáért is számonkérhetőek – felfedezték a piaci rést és kifejlesztették az akvárium szűrőjéhez hasonlóan aktívszén betétet is tartalmazó Zorflex Shreddies szellentésszűrős, szag eliminátoros alsógatyát és női bugyit. A Zorflex alsók az aktív szénbetétek segítségével golyóálló mellényként állnak ellen a ropogó torkolattűznek és hatékonyan semlegesítik a büntető szagokat, mielőtt azok a környezetünkben lévőket semlegesítenék.

DSC4969_600px

Hasonló termékek eddig is léteztek. Ilyen volt például a 4SKINS megoldása vagy az abszolút leíró módon Better Marriage Blanket-nek keresztelt takaró. Árcetli: $30-40 között.