A Samsung legújabb zenetelefonjai: F330, F210, i450

By  | 

A Samsung ma mutatta be a legújabb zenetelefon kínálatát, melyek teljes értékű mp3 lejátszóként és teljes értékű mobiltelefonként is használhatóak, így kikapcsolt telefonnal is zenélhetünk. Amit megoszhatunk máskkal is a sztereó hangszóró segítségével, melyek a Bang & Olufsen ICEpower technológiát használják.
Az első versenyző a csúcsmodell SGH-i450-es fő megkülönböztető jegye, hogy mindkét irányban szétcsúsztatható. Ha felfelé toljuk az előlapot, a telefonon azonnal elérhetővé válnak az ismerős okostelefon funkciók, amelyek S60 operációs rendszeren futnak. A 3. generációs Symbian60 operációs rendszer, a készülék fejlett letöltő szoftvere 3,6 Mbps gyorsasággal dolgozik a HSDPA kapcsolódásnak köszönhetően. Ha lefelé csúsztatjuk előlapot, a telefon zenelejátszóként kapcsolódik be, amely érintéssel irányítható. A kártyafüggetlen mobil ára 360 euró (90 000,- Ft) körül lesz. 2008 elején érkezik.

 

Az F330-as és F210-es részletei a tovább után.

A Samsung F330-as egy kétarcú csúszka mobil, mely a F300 utódjaként lép a színre. A külső navigációs gombokat a készülék elején és oldalán találjuk. Az F330-al egyszerre több feladatot is végezhetünk, miközben zenét hallgatunk. A telefon továbbá támogatja a multi codec típusú fájlokat és a gyors szinkronizálási funkciót a Windows Media Player-el. A 3.6 mbps HSDPA támogatás mellett még számos extrával büszkélkedhet a telefon: többek között a 2 megapixeles kamerával, a microSD bővíthetőséggel, illetve a 13.5 mm-es vastagságával. Az F330-at használhatjuk offline módban is. Magyarországon novembertől lesz kapható, a független 260 juró (65 000,-)

A Samsung SGH-F210 egy pillangókésszerűen pörgethető zenemobil, nyaklánc kialakítású fülhallgatókkal. Az F210 hordozhatósága és kompaktsága nem megy a használhatóság rovására. Becsukott állapotban az F210 teljes értékű Mp3 élményt kínál a görgős navigáló gombbal, a vízszintesen elhelyezkedő műsortárral, a hangszínszabályzóval és az épp lejátszott zeneszám információival. A kártyafüggetlen készülék ára 280€ (70 000,- Ft)  és még ebben a hónapban elérhető lesz itthon is.