USB rúdtáncos

By  | 

De igen és igen! Mindig, amikor már azt hisszük, hogy minden USB kütyüt láttunk és már nem nagyon lehet tetézni, akkor egy újabb szörnyűség érkezik. A műszőkehajú, nagymellű rúdtáncos hölgy fröccsöntött műanyag seggféltekei közé szorult tangában tekereg a rúdon le-fel és lejti a csábitó táncot az irodasztalon. Erős kép. Hát még a hang. Egy oldalsó kapcsoló segítségével válthatunk a fülledt erotikus stripteaselős lassú szám és a disco fever között, melyre még a kifutó szélén lévő LED-ek is izgaloma jönnek és elkezdenek villódzani.

Állítólag Karácsony előtt a londoni Marks & Spencer-ekben is kapható volt, vagy legalábbis ezzel próbálták becsábítani a vevőket, de aztán jól betiiltották és levetették a polcról. Nem tudom, hogy a Brit Gazdasági Versenyhivatal, a Gyermek és Ifjúságvédelmi Főfelügyelet volt-e a szigorú intézmény vagy az Ízlésterrorizmus Elleni Gyorsreagálású Problémamegoldó Csoport (IEGYPCS), de tény, hogy gyorsan levették.

Persze a jót betiltani végleg nem lehet, így mint minden hamarosan feltűnt az interneten. Jelenleg itt rendelhető (29 fontért): USB rúdtáncos

A videót azért ellenőrizzük: