Samsung Galaxy Tab 10.1 – duplamag és Honeycomb

By  | 

A Barcelonában rendezett Mobil Világkiállításon (Mobile World Congress) a Samsung bemutatta a Galaxy Tab felturbózott változatát, mely még nem kapta meg a Galaxy Tab II nevet (modell: P7100 ). Android 3.0 Honeycomb oprendszer, duplamagos proci és nagyobb kijelző a legfontosabb változások.

Teljesítmény: A legújabb verziójú, táblagépekre optimalizált Android operációs rendszer, a Honeycomb illetve az 1 GHz-es duplamagos procinak köszönhetően az előző verziónál jelzett eseti akadások remélhetőleg teljesen megszűnnek, a jelenlegi oprendszer + proci kombó előtt mindenestre nem lehetnek akadályok.


Specifikáció: 10,1”-os  1280 x 800 pixel TFT LCD érintőképernyő, 32GB Flash memória, sztereó hangszórók, 2 megapixeles előlapi webcam és 8 MP autofókuszos kamera a dizájnos hátlapon, full HD mozgóképrögzítés és lejátszás, Flash támogatás,  21 Mbps sebességű HSPA+, Bluetooth 2.1+EDR és Wi-Fi 802.11 a/b/g/n kapcsolódási lehetőségek, mozgásérzékelő, gyorsulásmérő, digitális iránytű, proximity szenzor. Méretek: 246 x 170 x 10,9 mm vékony, 599 gramm. Tavasztól kapható. Árcetli egyelőre nem ismert.