Samsung G400 – kettős érintőképernyős kagylótelefon

By  | 

A Samsung ma mutatta be a CeBit-en a G400-as mobilját, amely az első duplaképernyős kagylóformájú telefonja. A Samsung G400, a cég zászlóshajójának számító Soul mobilt követi dizájnban és tudásban is, de ezúttal kagylóformába öntve.


A belső TFT LCD kijelző mellett, a Samsung G400-nak van egy teljes külső érintőképernyős-kijelzője is. A külső kijelzőn a felhasználók multimédiás alkalmazásokat működtethetnek anélkül, hogy kinyitnák a készüléket és rezgésvisszacsatolást kapnak, amikor a teljes érintőképernyőt használják. A külső érintőpanellel megszólaltaható az FM rádió, a telefonon tárolt mp3-ak, használhatjuk a fényképezőgép funkciót és böngészhetjük a fényképalbum fotóit. Amikor a telefon bekapcsolt állapotban van, a felhasználó választhat, hogy mi jelenjen meg a külső kijelzőn: háttérkép, digitális óra, analóg óra vagy a naptár. Ezek mellett az SMS/MMS jelentések, ébresztési funkció vagy az emlékeztetők tekinthetők meg közvetlenül a nagy külső kijelzőn.

Samsung G400-ast ellátták a legfejlettebb technológiai megoldásokkal, mint például az 5 megapixeles kamerával, illetve a digitális fényképezőgépekre jellemző sajátosságokkal: automatikus arcfelismerés, képstabilizátor és Wide Dynamic Range, (WDR). A felhasználók a 7.2 Mbps HSDPA segítségével élvezhetik a gyors Internet hozzáférést, a böngésző segítségével pedig azonnal megoszthatjuk képeinket, videóinkat, amelyeket a telefonnal rögzítettünk. Egy másodlagos kamera segítségével a videótelefonálás is lehetővé válik HSDPA lefedettségű helyeken. A Samsung G400 júniustól lesz elérhető Európa szerte, az árcetli egyelőre nem ismert. Specifikáció a tovább után.

Samsung G400 műszaki jellemzők

Frekvencia GSM Tri-band (900/1800/1900) / HSDPA (2100, 7.2 Mbps)
Kijelző 2.22” + 2.22” QVGA 262K TFT
Kamera 5MP Kamera Autofókusszal
4x digitális zoom
Arcfelismerés / WDR optimizer
Kép stabilizátor
Specifikációk Teljes érintés vezérelt LCD & UI (Vibrációs visszacsatolás)
Könnyen hozzáférhető multimédia lejátszó (Külső érintő képernyő)
Felhasználó által létrehozott felhasználói felület
Bluetooth 2.0 / USB 2.0
Mobile blogolás
Google mail / search
Offline + SIM nélküli mód
MP3/WMA/e-AAC+/midi/imelody/wav/MMF
Zene könyvtár
MTP
FM rádió RDS-el
Memória Külső memória: micro SD bővíthetőség
Méret 102.8 x 51.5 x 15.2 mm

m