20 darabos iPod, iPhone dokkoló nagycsaládosoknak

By  | 

Reálisan hány iPod / iPhone lehet egy Apple megszállott amerikai családban? 4-5-8? És egy magyar háztartásban? 1-2-3? De mit csináljunk, ha több mint 10 iPhone-t szeretnénk egyszerre tölteni vagy mind a 12 gyereknek ugyanazt az új albumot kellene iTunes-ról az iPod-jára szinkronizálni, hogy ne legyen veszekedés? Az élet nagy gondjai.

A megoldást a Paratsolutions szállítja a Parasync iPod / iPhone dokkoló formájában, mellyel akár 20 különböző Apple kütyüt tölthetünk és szinkronizálhatunk egyszerre.

Működése egyszerű. Bepattintjuk a lejátszókat, telefonokat a helyükre. USB-n keresztül csatlakoztatjuk a Parasync-et MacBook-unkra. Megnyitjuk az iTunes-t (előzőleg a készülékeket persze regisztrálni kell). Majd Drag&Droppal berántjuk a megfelelő contentet és várunk. Ennyi. Extra szoftver telepítésére nincs szükség.

Na, de kinek van erre szüksége? Mi lenne egy értelmes felhasználása a dokkolónak, mondjuk kalózkodáson kívül? Egyetlen dologra tudunk gondolni, amikor is az iPod-okat egy szolgáltató valami előre feltöltött saját tartalommal árulja. Pl. Vegyen Michael Jackson brandigelt iPod-ot és most talál rajta egy best of válogatást, két videóklippet és egy halom képet.

Videó a tovább után!


16 hozzászólás

  1. 100-as szeg

    2009. augusztus 10. hétfő at 20:29

    WTF?!