Munitio SITi 9mm – Bumm a fejbe!

By  | 

Valószínűleg az egyetlen olyan 9 mm-es lövedék, amit szívesen látnánk a fejünkben, vagyis inkább csak a fülünkben. Az egyetlen tömör réztömbből kiesztergált és különböző nemesfém külső borítással érkező Munitio SITi Bullet fülhallgatói megszólalásig hasonlítanak egy 9 mm-es töltényre, de jelen esetben a legrosszabb, ami történhet, hogy halláskárosodást szenvedünk, ha túl magasra tekerjük a hangerőt.

 

A 9 mm-es neodymium mágneses hangszórók dinamikája kiváló.  BassEnhancingChamber technológia felel a masszív, torzítás mentes mély hangokért. A hasonlóan vudusan csengő AccousticSoundFlowSystem pedig a közép- és magas hangok természetesen megszólaltatásért felel. A szilikon párnák tökéletesen illeszkednek a fülbe, így alacsonyabb hangerőn is élvezhető a zene. A kevlárral erősített textilborítású vezetékek pedig prémium rézkábelt hivatottak védeni, illetve meggátolni annak összetekeredését.

Nyers adatok: frekvencia tartomány:  12Hz-22kHz, érzékenység:  98db +/- 3db @ 1kHz, 3mW, max: 10mW. A titán borítású modellekért $159 (31 500,- Ft), míg a 18k aranyborítású prémium változatért $250-t (52 500,- Ft) kell kicsengetni