LG Tone Infinim – Bluetooth-headset Harman Kardon minőségben

By  | 

Az LG a prémium audiomárkával, a Harman Kardonnal közösen dobja piacra új Bluetooth-os headsetjét, amit kifejezetten a dél-koreai gyártó hamarosan megjelenő G3 flagship-okostelefonjára optimalizáltak. Az LG Tone Infinim  az 550 órás stand-by idejével az egyik leghosszabb üzemidőt garantálja a jelenleg kapható headsetek között, továbbá 17 órányi beszélgetést és 14 órányi zenehallgatást biztosít, mielőtt újra kellene tölteni a 220 mAh-s aksiját.

LG-Tone-Infinim-1

A nyak köré fonódó, Bluetooth 3.0-t támogató headseten a futáshoz optimalizált előre- és hátratekerő gomb is található, hangjelzés és rezgés figyelmeztet a telefonon beérkező üzenetek és hívások esetén, sőt a pontos időről és az aksi töltöttségéről is hasonlóképp értesülhetünk.

LG_Tone_Infinim02

Pár G3-hoz kapcsolódó exkluzív funkciót is kapunk a fülhallgatóhoz, köztük a Name Alert szolgáltatást érdemes kiemelni, ami a hívó fél nevét vagy telefonszámát mondja vissza, illetve  az Alert Me+, ami pedig automatikusan lekapcsolja a Tone Infinim-et, amint a G3-at a fülhöz emeljük. Színválasztékban egyelőre be kell érnünk az ezüst kivitellel, a más színű kiszerelést és a hivatalos árat az LG csak később jelenti be, a részleteket valószínűleg a május 27-ei londoni G3-premierre időzítik.

LG_Tone_Infinim03

1 hozzászólás

  1. dávid

    2014. május 23. péntek at 07:32

    Valahogy nem áll össze nekem, mintha a felső képen más eszköz lenne, mint az embereken az alsó képeken.
    Továbbá kíváncsi lennék, hogy mi van ha kontakt hibás lesz, mert minden fülhallgató az lesz egy idő után. Akkor kuka az egész, vagy lehet a fülhallgatót cserélni rajta?