LG Tone Infinim – Bluetooth-headset Harman Kardon minőségben

By  | 

Az LG a prémium audiomárkával, a Harman Kardonnal közösen dobja piacra új Bluetooth-os headsetjét, amit kifejezetten a dél-koreai gyártó hamarosan megjelenő G3 flagship-okostelefonjára optimalizáltak. Az LG Tone Infinim  az 550 órás stand-by idejével az egyik leghosszabb üzemidőt garantálja a jelenleg kapható headsetek között, továbbá 17 órányi beszélgetést és 14 órányi zenehallgatást biztosít, mielőtt újra kellene tölteni a 220 mAh-s aksiját.

LG-Tone-Infinim-1

A nyak köré fonódó, Bluetooth 3.0-t támogató headseten a futáshoz optimalizált előre- és hátratekerő gomb is található, hangjelzés és rezgés figyelmeztet a telefonon beérkező üzenetek és hívások esetén, sőt a pontos időről és az aksi töltöttségéről is hasonlóképp értesülhetünk.

LG_Tone_Infinim02

Pár G3-hoz kapcsolódó exkluzív funkciót is kapunk a fülhallgatóhoz, köztük a Name Alert szolgáltatást érdemes kiemelni, ami a hívó fél nevét vagy telefonszámát mondja vissza, illetve  az Alert Me+, ami pedig automatikusan lekapcsolja a Tone Infinim-et, amint a G3-at a fülhöz emeljük. Színválasztékban egyelőre be kell érnünk az ezüst kivitellel, a más színű kiszerelést és a hivatalos árat az LG csak később jelenti be, a részleteket valószínűleg a május 27-ei londoni G3-premierre időzítik.

LG_Tone_Infinim03

1 hozzászólás