Leégés ellen – Csak a hátadat nem keni be

By  | 

Régen nem volt se Ph érték, se intelligens mosópor, se UV sugárzás, se naptej. Nagyanyáink és nagyapáink egész nap dolgoztak a földeken, kapáltak, meg tolták traktoron és eszük ágában sem volt az árnyékba húzódni dél és kettő között, persze nem égtek le.

A mai légkondis irodákban temperált, reluxákkal védett, nyáron is hófehér puding testünknek viszont annyi, ha a textiltől megválva kiszabadul a vízpartra és közvetlen kontaktusba kerül a kegyetlen napsugarakkal.

A bevállalósak minden elővigyázatosság nélkül kifekszenek délben és főtt rákként vörösen sugárzó háttal vonulnak vissza este. Az óvatosabbak 50 faktoros naptejjel képeznek maguk köré áthatolhatatlan védőburkot és tudják mi az az UV. Utóbbi célcsoportnak kedveskedik az Oregon UV érzékelőjével, mely méri a hőmérsékletet, az UV sugárzást, mindemellett pedig beállítható a bőrtípus és a használt kence faktorszáma a kütyü pedig visszaszámol és csipog, ha jöhet a következő kenet, vagy éppen árnyékba visszavonulás. Árcetli: $48 (6990,- Ft)