Lábbalhajtós BMW

By  | 

Éppen pár napja olvastam a Kerékagyon, hogy lábbalhajtós motorban világhatalom vagyunk illetve, hogy a kis műanyag járgány "az évek alatt valahogy megúszta, hogy a szülők anyagi helyzetéről egyértelműen árulkodó játszótéri szimbólum legyen. A legszegényebbek is veszik, de az egyébként BMW-n közlekedő családok sem vetik meg olcsósága miatt."

A BMW mintha csak reagálni akart volna, bejelentette legújabb lábbalhajtós autóját a már a játszótéren is kitűnni vágyó 1-3 éves HVCS-knek. Legjobb, ha már ovikezdésig beég a logó és elkezd a kölyök gyűjteni egy X6-os bálnára.
A Baby Racer II alu-hatású felnijein kemény műanyag helyett valódi peres gumi feszül. A pelenkás versenyzők a jobb tapadásnak és az alacsonyra helyezett súlypontnak köszönhetően határozotabban vehetik be a kanyart a kisszobából a nappaliba kifordulva, miközben a szülők örömére a parkettát sem karcolják össze, persze a kínai padlóvázával történő frontális ütközéstől nem véd. A Baby Racer II vonalvezetésben és anyaghasználatban is hozza a nagytesóktól elvárt minőséget, 79 jurós (22 490,- Ft) ára pedig egy havi törlesztőrészletet sem közelít meg.