Kohler Numi hitech luxus WC – beszarás jó

By  | 

A hely, ahova a király is gyalog jár, és hát mit mondjunk, ezen a téren a legelkényeztetettebb uralkodó sem kívánhatna többet, jobbat, komfortosabbat. A Kohler luxus WC-je a Numi igazi hitech porcelántrón, mely intelligensebb mint bármelyik mosópor, annyiba kerül mint egy használt autó és olyan extrák sem hiányoznak belőle, mint az ülésfűtés.

A Kohler leginkább kreatív hirdetéseiről lehet ismerős, melyek elsősorban a díjnyertes fotós Mark Holthusen munkáját dicsérik. A szuper WC bemutató szpotja (tovább után megnézhető) nem ezt a vonalat követi. A város éjszakai fényei felett egy csupa üvegfalu fürdőszobában összeszorított lábbal toporognak főszereplőink, a végső megkönnyebbülés helyett pedig a toalett funkciót vehetjük szemügyre.

A Numi sejtelmesen világít, így sötétben is könnyen megközelíthető. Amint a közelébe érünk automatikusan felnyílik, így a tisztaságmániásoknak sem kell aggódniuk, teljes mértékben érintés nélkül irányítható, használható.

Trónolás közben az integrált MP3 lejátszót vagy FM rádiót bekattintva zárhatjuk ki a zajokat, a komfortunkat szolgálja továbbá az előmelegített ülőke, a talpmelegítő és az LCD kijelző. Akció végén működésbe lép az alapállapotban rejtett bidé funkció, melynek zuhanyfeje különbözőképpen beállítható szögben és hullámokban  engedi a vizet.

Következik egy kis illatosítás, majd működésbe lép a szárító funkció, majd lezáródik a fedél és a tökéletes hatás érdekében következik a dupla öblítés, de kisdolog után választhatjuk a környezetbarát, alacsonyabb vízfelhasználású eco öblítést is. A Numi összes funkciója távirányítóról is vezérelhető. Árcetli: $6,400 (1,2 millió Ft)

Szigetre és nyári fesztiválokra igazán bevezethetnék a pár nap után megközelíthetetlenül telepakolt Toi-toi-ok helyett.
Videó a tovább után!

7 hozzászólás