Ingyen a Fundango Freezre!

By  | 

Az adventi naptár lényege, hogy felkészítsen a karácsonyra, lépésről-lépésre, egészen pontosan napról-napra fokozza az ünnepi hangulatot. A díszes ablakok mögött ugyanis kisebb ajándékok lapulnak, melyek folyamatosan ébren tartják az ünnepi izgalmat, és a meglepetés örömét nem csak egyetlen estére korlátozzák.
Ezt a szokást eleveníti fel a Nikon Coolpix Facebook alkalmazása, amely a nap, mint nap különböző témákban megjelenő jó tanácsokon és tippeken túl, valós ajándékokkal – melyeket a Nikon és a Heavy Tools áll – is kedveskedik a felhasználóknak. A legjobb benne pedig az, hogy senki sem marad hoppon, mert még azok is nyernek, akik egyszer sem jártak szerencsével az ablakok kinyitásakor.
A játékba december 24-ig bármikor be lehet csatlakozni!
Érdemes kipróbálni: Nikon Coolpix adventi naptár

2 hozzászólás

 1. shg

  2011. december 8. csütörtök at 06:08

  amellett, hogy ez egy kibaszott reklám és szerintem baromira rontja a szinvonalat, én egyszer már szoptam a fundango utalványával. A bankkártyám mellé kaptam egy asszem 2000-res utalványt, és kiderült, hogy az 1500 forintos „akciós” cuccokból, de kb semmiből nem tudok vásárolni rajta, ami 2000 alatt van és legolcsóbban 4000 körül ráfizetéssel vehettem volna egy nagyon gagyi inget. köszi.

  szinte azonnal lehet moderálni, de tényleg kérve kérlek titeket a többiek nevében is, hogy húzzatok a picsába az ilyen bejegyzésekkel.

  egyre szarabb ez a weboldal. régen NAGYON szerettem.

 2. mysterion

  2011. december 9. péntek at 11:41

  shg-nak sajnos igaza van, mindenben…