Hercules mobil DJ MP3 – DJ a táncparketten

By  | 

Kezdő DJ palánták mostanáig csak bonyolult profi és fél-profi rendszerekkel és szoftverekkel próbálkozhattak. A DJ specialista Hercules viszont hosszú várakozások után piacra dobta a Mobile DJ MP3-at, az első hordozható, vezetéknélküli, dual-deckes keverőt, mellyel kezdők is könnyen elboldogulhatnak, sőt a pult mögül kipattanva akár a táncparketten pörögve is tekerhetik a számokat.
A két LCD kijelzőn követhetőek és választhatóak a számok, a PC-től teljesen függetlenül. Ha a DJ elbizonytalanodna, hogy mi legyen a következő szám, akkor az Automix beavatkozik és egy véletlenszerű számot kever be, nehogy leálljon a buli. A mobil DJ-n a kontrollerek mellett két nagy tekerőgomb is található, melyek segítségével emulálhatjuk a vinyl/CD-k pörgetését, scratchelését. Ezen felül különböző átkeverő- és hangeffektek közül válogathatunk. Loopolhatunk, tempót válthatunk vagy akár magukba a zenékbe is beleszerkeszthetünk.
A beüzemelés egyszerű a telepítő CD mellett csupán a vezetéknélküli kommunikációt biztosító USB kulcsra lesz szükségünk, ami amúgy természetesen a csomag része. A Mobile DJ $99 (15 990,- Ft) körüli áron várható.

További DJ cuccok:

17 hozzászólás

  1. djbarnazsolt

    2010. február 22. hétfő at 15:34

    jo