Numark iDJ mixer

By  | 

Na megmondtam. Minden napra jutna minimum egy iPod kütyü beszámoló. Most a bakelithez kevésbé ragaszkodó DJ-ket és DJ palántákat vették célba, akik most már 3 egyenként 600 CD-t és bakelitet tartalmazó vaskos koffer és minimum 2 CD és lemezjátszó helyett egy könnyel felmarkolható, minimális helyigényű trendi cuccal érkezhetnek, ami 2 db zsebben lapuló iPod-ot és egy hónalj alá csapható speckó iPod designos keverőpultot jelent.
Az iPodhoz hasonló fehér-ezüst designban pompázó mixerben 2 db iPod dokkoló egység található, ahova minden alsócsatlakozós iPodot be lehet kattintani. A bedokkolás után a kezelőszervek szerepét már a keverőn lévő tekergetők és csúszkák veszik át. Mindkét sávhoz egy 3 sávos EQ tartozik, van hozzá mikrofon bemenet és füles kiemenet.
Ja és az USB csatlakozó manapság már egy kenyépirítóról sem maradhat le, szóval itt is van és segítségével laptop vagy más külső brutális médiatároló is ráköthető, ha 2 iPod kapacitása nem lenne elégséges. Gyártó által javasolt fogyasztói ár: $399, de $249-ért már hozzájuthatunk, ami egész barátságos. Numark iDJ mixer

még több infóért katt ide