Helio Ocean 2 – Mobil svájcibicska dual billentyűvel

By  | 

Holnap, február 12-én jelenik meg az idehaza kevésbé ismert, de ár/értékben, funkciókban és megjelenésben is nagyon erős, tavaly bemutatkozott Helio Ocean második generációs változata. A 3G-s mobil első körben limitált szériás pirosban, majd az év második felében érkeznek a fekete modellek.

Designban hasonlít az elődre, de annak egy továbbgondolt, megpimplet változata, nagyobb 6,6 cm-es QVGA kijelzővel, füles web böngészési lehetőséggel, optikai navigációval és természetesen örökölte a legfontosabb megkülönböztető jegyet a függőlegesen kicsúsztatható szám és vízszintesen kigördíthetős QWERTY billentyűzetet is, azonban nagyobb, kényelmesebb gombokkal.

Az előre telepített szoftvercsomag is frissült, így a Yahoo!, AOL, Ms Windows Live instant messaging arzenál egy új belépővel a Google Talk-kal is bővült, egy kattintással elérhetjük, és frissíthetjük a Facebook, MySpace, Flickr vagy YouTube profiljainkat.
Irodai alkalmazásokban i sott van. Word, PowerPoint és Excel fájlokat szerkeszthetünk, miközben a háttérben szól a médialejásztó, azaz már a multitasking sem akadály. A beépített GPS Google Maps-en mutatja az utat, melyhez a premium Garmin Mobile előfizetés valós idejű forgalom/dugófigyelő szolgáltatást is nyújt. A 2MP kamerával rögzített fotók, illetve videók pedig Geo-taggelhetőek feltölés előtt.
3.5 mm-es jack kimenettel, szeteró bluetooth headsettel, 3D játékokkal és egy 512 MicroSD kártyával érkezik, mely ha nem lenne elég nagyobbra cserélhető.
Előfizetéshez kötött készülékár a tengerentúlon $179 (39 990,- Ft)