Pneumatikus halálosztó

By  | 

Narancsillat, fahéjillat, dió, mogyoró, sajtok, kint meg dúlnak a mínuszok, karácsonykor minden adott, hogy a házon belüli egérpopuláció duplájára nőjön és némi kockázatot vállalva a lakás forgalmasabb helyeire is kimerészkedjenek némi ünnepi falat reményében. Talán még elég messze van a szeretet ünnepe, ahhoz, hogy büntetlenül bemutathassuk a tökéletes gyilkológépet, aztán megígérjük, hogy az utolsó napokban semmi erőszak, már csak LCD kijelzős karácsonyfadíszt és lapraszerelt karácsonyfákat mutogatunk.

Jake Easton a telovation.com újságírója és ügyvezetője, aki amúgy jámbor ember hírében áll, megalkotta az egerek elleni tökéletes fegyvert. Az infrás mozgásérzékelővel és sűrített levegővel működő könyörtelen design egérfogót. A masszív 6 mm vastag szálcsiszolt alumínium burkolat mögött akár egy külső winyó is lapulhatna, azonban nem egy USB kanóc lóg ki a végéből és az "élesítve" zöld, illetve a "tűz" piros LED fénye is sokat sejtet, nem beszélve a 60 PSI-ig, azaz kb. 4 bar-ig skálázott mérőműszerről.

A sűrített levegővel működő csapda 4 barig húzható, de ennek 2/3-ra állítva is közel 45 kg/450N-os erővel súlyt le a gyilkos pöröly, így élesítés után jobban tesszük, ha nem piszkáljuk a csalinak bekészített sajtdarabot. 

A cucc ha kell kétgombos görgős és infrás egerekkel is elbánik. Igaz ilyenkor jobban tesszük, ha sajt helyett egy kattintásra ingerlő ikont vagy bannert helyezünk a fémtálcára.

Belül is figyeltek a részletekre.

Aki pedig bírja gyomorral a tovább után végignézheti egy ártatlan plüssegér és a pneumatikus gyilkológép találkozását. Kizárólag 18 éven felülieknek. Videó a tovább után!