Design TV a Samsungtól

By  | 

A Samsung legújabb nagyfelbontású LCD TV sorozata eddig csak az autó- illetve divatiparban alkalmazott egyedi formatervezési technológiával készült. A fekete zongoralakk megjelenés mellett a készüléket egy sejtelmes bordó árnyalat teszi még izgalmasabbá. Az új hatos sorozat minden irányból, nagy betekintési szög mellett is tökéletes képet nyújt az SVPA paneleknek köszönhetően.

A készülékekben először használt gyorsabb folyadékkristály biztosítja a mindössze 4ms-os válaszidőt, melyet a 100Hz-es mozgásoptimalizáló technológia egészít ki, így mind az akciódús videójátékokat, mind a sportközvetítéseket élesebb, tisztább képen követhetjük. A készülék Wiselink panellel, USB 2.0 porttal és 3 HDMI csatlakozóval is rendelkezik.
A design TV-t a tengerentúlon még az év eleji CES-en, míg idehaza a Lakástrend kiállításon mutatták be múlt hónapban a Műcsarnokban. A sorozat legkisebb darabja a 19"-os (48 cm) low-end 720p-s készülék mindössze $429-ba (69 900,- Ft), míg a zászlóshajó 63"-os (160 cm) high-end 1080p TV pedig kerek $5000-ba (849 000,- Ft) kerül.