Dell Vostro all-in-one PC – még több hely az asztalon

By  | 

Idén márciusban a Dell is bemutatta saját, otthonra szánt, all-in-one, azaz minden az egyben PC megoldását, a Dell Studio One-t, mely design fronton is odatette magát, így megjelenésében akár egy Mac-kel egy kategóriában emlegethető gép született.
Múlt héten pedig bemutatásra került a Dell all-in-one PC vonalának az üzleti szegmenst célzó készüléke a Vostro. (Azonos néven egy laptop sorozat is fut egyébként).

A Vostro all-in-one valamivel szögletesebbre sikerült, mint a Studio One, de itt is inkább a designon, a megjelenésen és a használhatóságon van a hangsúly, a belseje nem egy erőmű, de irodai gépnek tökéletes: 19 collos kijelző, Core 2 Duo proci, 2 GB RAM, 160GB winyó, mondjuk a soros és párhuzamos portokat nem tudom mihez erőltetik.

A design lényege, hogy minél kevesebb helyet foglaljon az asztalon, így a fő megkülönböztető jegy, a Terminátor alkarként feszülő szériatartozék fémépítő segítségével a kijelző akár egy recepciós pultra is könnyen felfogatható, ha nem használják elfordítható, lehajtható, ügyfél felé kifordítható. Mindez vezeték nélküli billentyűvel és egérrel, hogy a zsinorokba se akadjunk be.
Ázsiában már kapható, az USA-ba augusztus 11-én érkezik $629-os (119 000,- Ft) kezdőáron, európáról nincs hír.