Clubman Chateau Mini – négy keréken gördülő borospince

By  | 

Avagy hogyan hozzunk haza 6 üveg bort a Tescóból stílusosan?

Az olasz luxus-design manufaktúra az Aznom megpróbálja az összeférhetetlennek kikiáltott ivást (na jó hívjuk inkább borkostolásnak) és a vezetést valamivel közelebb hozni egymáshoz, a témát pedig – a sörök után szabadon – szerencsére nem egy alkoholmentes bor piacra dobásával próbálják megközelíteni.

Az Aznom egy méregzsák Mini Clubman S-t vett kezelésbe, a futószalag végén pedig egy nemesfa- és valódi bőr berakásokkal ízlésesen agyonpimpelt borszállító céleszköz pottyant ki. Azt eddig is tudtuk, hogy a Mininek nem olyan nagy a csomagtartója és inkább squashütő befogadására, mintsem hétvégi nagybevásárlásra vagy  plazma TV hazaszállításra tervezték, de a Clubman Chateau speciális bélelt, rázkódásmentesre kialakított hátsójában nem több, mint pontosan 6 palack bor és 6 db borospohár foglalhat helyet, míg a büszke gazda a pincétől felér a házig.

Az autó 18 collos TSW ‘Pace’ alu-felnikkel és 205/40 Yokohama S-Drive gumikkal érkezik, így a gokartos kanyarokban szükség is lesz a boros palackokat bölcsőként körülölelő rázkódáselnyelő fakkok sportos oldaltartására. A limitált szériás boros-Miniből csupán 12 db készül, melyekhez leendő tulajdonosaik még további extrákat rendelhetnek.

12 hozzászólás

  1. :-/

    2008. szeptember 16. kedd at 15:59

    Ön dönt…

  2. :-/

    2008. szeptember 16. kedd at 15:59

    Ön dönt…