Nokia dobozt sorsolunk Facebookon!

By  | 

Tényleg, ráadásul nem üreset! Facebook rajongóink között hamarosan ajándéko(ka)t sorsolunk ki és mi sem lehetne aktuálisabb, kívánatosabb főnyeremény, mint az elmúlt napokban sztárrá vált Nokiás doboz, mely még a Sünözést is erősen megszorongatta. A dobozt sajnos nem Balogh Zsolttól (a BKV volt megbízott vezérigazgatója) kaptuk, így az élére vasalt 15 milla helyett egy odanemillő tárgy egy Nokia 6210 Navigator  (3,5G, navigáció, 3,2 megapixel kamera, LED vaku, Mp3 lejátszás, FM rádió, játékok, böngésző stb.) lapul a dobozban:

A héten nagy örömünkre 2000 követő fölé duzzadt a Pazar Cuccok Facebook rajongói tábor, illetve egy hónap múlva választások, így elhatároztuk, hogy meglovagoljuk a hullámot és undorító módon mi is elkezdünk kampányolni, kopogtató cédulák helyett pedig rajongókat gyűjtünk, az olcsó népeszűségre törekedve pedig ajándékokat osztunk. Egyelőre a Nokia doboz a biztos fődíj, mást nem ígérünk, de szervezés alatt. A sorsoláson mind a meglévő, mind az új fanok részt vesznek, nem kivételezünk.

Cél a rajongói tábor megduplázása, azaz a 4000-es szám 2010. április 11-ig. Ha nem érjük el a 4 ezret, akkor sem leszünk rossz fejek, az ajándékosztás nem marad el.
Mit tehetsz, hogyan segítheted a nemes ügyet?

Ha még nem vagy rajongó, akkor kattints a rajongó leszek (become a fan) ikonra a Facebook fan box-ban itt a blogon. Ha még nem vagy fent Facebookon sem, akkor itt az ideje. Az iwiwet akár el is felejtheted.

A blogon a postok címe alatt lévő Facebook ikonra kattintva a hírt továbbpublikálhatod a faladra, továbblőheted ismerőseidnek személyes komment kíséretében, ha úgy gondolod bejönne nekik a cucc. Itt:


…. és így Facebookon:

Legkézenfekvőbb és leghatékonyabb megoldás, ha Facebook oldalunkat ajánlod ismerőseidnek csatlakozásra. Persze szükségtelen mind a 426 ismerősödet elárasztani kéretlen üzenetekkel, csak azoknak küld el, akikről úgy gondolod, hogy tényleg érdekelheti a téma. A kattintás után a felugró ablakban egyesével megjelölheted kiket szeretnél meghívni az oldalra:

Ha tetszik egy post bátran LIKE-old, ha nem tetszik vagy a lájkra méginkább ráerősítenél mond el a kommentek között, szólj hozzá, vagy csak simán oszd meg:

Sőt a Facebook oldal nyitott bárki számára, így ha találsz valami jó kütyüt, amiről nem olvastál még a blogon postold ki bátran (a rajongók fül alatt fog megjelenni).

Április 11-én sorsolunk. Ja és persze az RSS feed is befűzhető és nyilván Twitteren is toljuk.