Canon D10 – Hóban, fagyban, vízben

By  | 

A Canon nemrég frissítette belépő szintű digitális fényképezőgépeit. Szaporodtak a funkciók és a megapixelek, kisebbek, csinosabbak lettek a házak, vázak. Az új sorozatban a legvidámabb megjelenést a Canon PowerShot D10-es kapta. Színeit, formáit tekintve leginkább a jó öreg Bondi blue iMac-re hasonlít. A játékos külső ellenére egy strapabíró, extrémsportos digicammel állunk szemben.

-10 fokig fagyálló, 10 méterig vízálló és 1,5 méterig ütésálló. Az LCD kijelzőt egy 2mm-es extra réteg védi. A 12 megapixeles kamera 3x optikai, stabilizátoros zoomal érkezik és természetesen az új DIGIC4 képfeldolgozó processzor ketyeg benne. Egyedül videó rögzítésben marad el valamelyest társaitól, HD-vel nem, csak VGA felbontású mozgóképekkel birkózik meg.


A kamerához különböző kiegészítők is kaphatóak. Ha valakinek nem jön be a Bondi kék, cserélheti az előlapot narancssárgára, bézsre vagy terepszínűre. Egyedi pántok rendelhetőek, egy speciális verzió segítségével pedig hegymászó karabinerrel is csatlakoztatható. A májusra időzített D10-es síszezonban sajnos már nem ér ide, így a fagyállóságát csak jövőre tesztelhetjük, de vitorlázáshoz így is elvihetjük.
Árcetli:
$329 (74 990,- Ft)