A Call of Duty: Ghosts limitált kiadás 1080p-s fejkamerával

By  | 

Közel egy hete jelentették be a november 5-én megjelenő Call of Duty-rész, a CoD: Ghosts játék különböző variánsait egy los angelesi multiplayer-es esemény keretében, ahol is az Activision, valamint a fejlesztő Infinity Ward rántotta le a leplet a következő részről, némi XBox-os prezentálás kíséretében.

cod_ghosts

Amellett, hogy nem meglepő módon a többjátékos üzemmódra kihegyezett játék újdonságait hangsúlyozták (mint pl. a páratlan online játékélmény, a vizuálisan lehengerlő pályák, új taktikai mozgások, új fegyverarzenál, változatos játékmódok, konzolgenerációk közötti hordozhatóság, illetve a Create-a-Soldier karaktergeneráló funkció 20.000 kombinációs lehetőséggel), az igazi meglepetés a különböző bundle játékcsomagok bejelentése volt.

codghosts_hardened

A gyűjtői változatokból rögtön kettőt is kapunk majd, a CoD: Ghosts Hardened Edition pakkja tartalmaz a játékon felül egy úgynevezett Season Pass-t, ami plusz tartalmak letöltésére jogosít fel (konkrétan 4 DLC-s pálya kedvezményes vásárlására és a Bonus Team Leader digitális pakkra), továbbá egy limitált kiadású fémtokot, egy Paracord karszíjat, a Free Fall nevű dinamikus pályát, plusz még a hivatalos soundtrack-et is hozzácsapják mindezekhez.

codghosts_prestige_lg

A másik, rajongóknak szánt kollekció a Prestige Edition, ami magában foglalja a Hardened-hez kapható cuccokat, azon felül pedig egy 1080p-s vízálló fejkamerát és egy hozzá tartozó táskát tartalmaz, amivel játékon kívül is biztosítja majd az akciódús mindennapokat a hardcore gémereknek (ha már fegyvert nem adnak hozzá). Ez utóbbi csomagot 199$-ért vesztegetik (~44.500 Ft), ami azért elég húzós a normál jétékszoftverekhez képest, a bejelentésnek azonban valószínűleg az eseményen jelenlévő újságírók örülhettek a leginkább, ugyanis mindegyikük kapott a helyszínen egy példányt a Prestige-pakkból.

Gyorsan elfogyhat majd mindkét limitált kiadás, legalábbis nagyon számítanak a 100 milliós Call of Duty-rajongó élénk érdeklődésére, valamint a szintén ekkortájt debütáló XBox One és PlayStation 4 konzolok többmilliós előrendelési adatai is jó forgalmat vetítenek előre.

1 hozzászólás