Bungee vacsora 50 méterrel a föld felett

By  | 

Repülés közben jó enni. A fapadoson szendvicsen (már ha hoznak) csámcsogva gyorsabban telnek az utazás unalmas percei. De mi van ha pusztán a vacsora élvezetéért akarunk a magasba emelkedni?

Erre kínál lehetőséget egy belga cég Dinner in the Sky nevű szolgáltatásával, melynek keretében 21-ed magunkkal asztalostól, vacsorástól, séfestől és pincérestől belógatnak minket 40-50m-rel egy tér, egy kastély, egy tó vagy akár egy golfpálya fölé. A hullámvasút és rally ülés keresztezéséből született székek 180 fokban forgathatóak és 4 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy ne együnk túl sokat.

Egy 8 órás alapmenetért nettó 7 900 eurót (2,2m Ft) kell lecsengetni. 8 óra!? Ha éppen nem Oktoberfestes asztalaláhugyozáson edződött bajorokról van szó, akkor ki bírja ki ennyi ideig egy vacsora utáni iszogatást követően vagy egy Toi-Toi WC-t is belógatnak melléjük?

Akinek nem elég a magasság okozta adrenalin, azok 50%-os feláért befizethetnek a Bungee desszertre, amikor is a láncok kioldanak és a 22 ember asztalostól zuhan a mélybe, de az asztal sarkaira erősített rugalmas bungee kötelek visszarántják. Ideális gyomornyugtató levezetés egy masszív vacsora után. Na jó ez az utolsó bekezdés nem igaz, cserébe egy sky dinner videó a következő oldalon.

Bungee vacsora videó: