2 millás autómosás

By  | 

Egy 50-200 milliós autó, amire 7+3 réteg festéket, zománcot, lakkot, védőréteget stb-t nyomtak lehet, hogy többet érdemel egy 749 Ft-os karcolós automata benzinkutas mosásnál.

Paul Dalton 15 éve tisztogat autókat, 4 éve saját bizniszében. Profi. Nem tréfál. Csak tökéletes munkát végez. Paulnak nincs főnöke, nincs titkárnője, de alkalmazottai sincsenek. Magányos farkas, durvábban políroz, mint Chuck Norris.

Garázsa előtt Ferrarik, Porschék és Aston Martinok nem sorakoznak, mivel a bejelentkezés online történik, illetve Paul általában házhoz megy. 50 mérföldön belül ingyen.

A szolgáltatások sora egyébként a legolcsóbb 375 fontos (150e Ft) 21 fázisú 5 órás alapmosásnál kezdődik a menü csúcsáról pedig az autómosás langusztájaként aposztrofált 61 fázisú 64 munkaórás übermosás rendelhető meg, amiért a mester egy új Suzuki árát kéri el, pontosan 4800 fontot (2m Ft). A beavatkozással festés nem, de karcolások eltüntetése és masszív felületkorrekció is jár. Ez utóbbihoz Zymol Royale Wax-ot használ a srác, ami 73%-os fehér carnauba koncentrátumot tartalmaz és sokkoló 7188 fontba (2,9m Ft) kerül egy vödör, amiből azért több autóra is jut. Részletek és refkók: Miracle Detail

30 hozzászólás