Áj lájk fesztivál, áj lájk Fun

By  | 

A tavasz vége, nyár eleje mindig ellentmondásos érzést vált ki az egyetemistákból: a zéhák és a vizsgák sűrűsödésével párhuzamosan sorra nyitnak a szabadtéri szórakozóhelyek, így még nehezebb az íróasztalhoz láncolt életformát űzni. Ehhez jön hozzá a felismerés: nyakunkon a fesztiválszezon, ami a VOLT-tal kezdődik, és nyár végéig tart. Még szerencse, hogy a bulisorozat a vizsgaidőszak végén indul, így most a tanulás mellett felkészülhetsz a partiszezonra. Ha a „kivel?”, „mikor?” és „hol?” kérdésekre tudsz válaszolni, akkor hajrá, indulhat a csomagolás! Ha a „miben menjek?” és a „mit csomagoljak?” még megválaszolatlan, akkor íme egy kis segítség.

A kevesebb néha több. Csak a legszükségesebbeket pakold be, mert sem a kocsiban, sem a vonaton, sem a sátorban, sem a fesztiválokon nem praktikus az óriásbőrönd. Főleg akkor nem, ha 40 fokban kell húznod-vonnod a porban.

A szezonra készülve két dolog biztosan nem maradhat ki a legszükségesebbeket tartalmazó túlélő pakkból: tornacsuka és farmernadrág. Jó minőségű, strapabíró alapdarabokat válassz, amiket egy alapos mosás után a fesztiválszezon végeztével is szívesen veszel fel. A Converse cipő például Woodstock óta sokat látott és sokat hallott a nyári szabadtéri bulikról és ma is hű társa minden koncertimádónak. A Levi’s farmerek sem rongyolódnak el egy nyár alatt, a Fundango pulcsik pedig jól jönnek a hűvösebb estéken.

A partisorozathoz passzoló darabok beszerzése előtt persze nem árt, ha készítesz egy rövid leltárt, mi fér bele a táskádba és az ésszerű költségkeretbe. Szerencsére nem kell a leárazásokra várnod, hogy megvehesd a kötelező fesztiválos cuccokat, elég, ha szemfüles vagy és kihasználod a lehetőségeket.

Ne csak a kuponokra és az akciós címkékre koncentrálj, nézz körül a családban, kinek van T-Home vagy T-Mobile előfizetése! Ha van ilyen, akkor nincs más dolgod, mint hogy megkérd: igényeljen Neked Fun Aranytárskártya díjcsomagot. A díjcsomag amellett, hogy ötvözi az előfizetéses és a feltöltőkártyás konstrukció előnyeit, egy csomó kedvezményre is jogosít a Levi’s, a Converse, a Fundango és egyéb menő márkák üzleteiben.

Vásárlásnál nem kell mást tenned, mint a díjcsomaghoz kapott Fun plasztik kártyádat felmutatni a megfelelő üzletekben, és ezzel a lendülettel kapod a jobbnál jobb kedvezményeket! Mielőtt fizetsz, használd a fejed, és számold ki, mennyivel lesz olcsóbb az általad fizetendő összeg, mint a többieknek!

Mindegy, hogy bulizol vagy pihensz a Kapcsolat Fun Kártyával a zsebedben úgy tudod végigmulatni a nyarat, hogy annak minden pillanatát kiélvezed, és csak 1 dologra kell figyelned: a veled történt über sztorikat örökítsd meg okostelóddal és oszd meg a világhálón haverjaiddal, hagy lássák, milyen fordulatszámon pörögsz!