Elnézést Mr.Zuckerberg, egy sör rendel!

By  | 

Igazi hiánypótló szolgáltatás jelent meg a napokban a Facebookon: sörrendelő applikáció. Az alkalmazást a Gösser fejlesztette, mégpedig abból a célból, hogy új, alkoholmentes NaturZitrone 0,0% sörüket népszerűsítsék. A  Gösser új, alkoholmentes változatának köszönhetően most már bárhol, bármikor élvezhetjük a citromos sör üdítő izét. Talán pont a bárhol, bármikor életérzés  adta az ötletet a sörmárka marketingeseinek, hogy útnak indítsák a Gösser Citromfutár szolgálatot, és lehetővé tegyék, hogy egy egyszerű Facebook alkalmazáson keresztül ingyen sört rendelhessünk tőlük egy hónapon keresztül.

Csak ülünk a gépünk előtt és a sok lájk és megosztás között rendelünk egy sört, amit pár  óra múlva egy kedves biciklis Citromfutár hoz ki nekünk? Igen, ilyen egyszerű.  Ha pedig regisztrálunk a nyereményjátékba, egy kis szerencsével a kollegáinkat is megvendégelhetjük, ugyanis a kampány keretében a Gösser 10×1 tálca nulla százalékos citromos sört sorsol ki.

A sok virtuálisan küldhető, kapható, soha meg nem fogható ajándék között üdítő élmény, ha egy egy valódi, kézzel fogható frissítő ital is horogra akad a mindennapos facebookozás között! Próbáljátok ki! A Citromfutár június 15-től július 5-ig minden hétköznap délelőtt 9 órától 11-ig várja rendeléseteket! Videó a tovább után! (x)

3 hozzászólás

 1. anti-x

  2011. június 23. csütörtök at 09:25

  remek! add oda a személyes adataid (és egy picit az ismerőseidet is) egy párszáz forintos üdcsiért! lol (anti-x)

 2. Invid

  2011. június 23. csütörtök at 18:25

  remek! ne tudj semminek örülni!

 3. vadlama

  2011. június 25. szombat at 03:50

  Oké akkor kérnék egyet Apostagra a Babaliget 3-ba