A Furby visszatér

By  | 

A világ egyik legkellendőbb játéka (40 millió databot adtak el világszerte) visszatér. Az újabb, okosabb szörnyecskét a Hasbro fejlett EMOTO-TRONICS rendszere vezérli. A szörnyecske tökéleets kombinációja a fejlett robottechnikának, a klasszikus babának és az élethű reakcióknak, mozgásoknak. A mégtovább tökéletesített lényecske ősszel indul világhódító útjára, először angolul, németül, franciául, spanyolul, japánul és olaszul beszélő változatokban.

A továbbfejlesztett Furby 2.0 számos új érzelmmel, mozgással és fejlett hangfelismeréssel fog minket ismét lenyűgözni. A hangfelismerésnek köszönhetően jól elbeszélget gyerekekkel és Furby játékokkal. Hihetetlen angol és Furby szókinccsel rendelkezik. Memóriája hatszorosa lesz az előző változatnak. Mindezekkel az újításokkal az új Furby egy nagyon durván élethű, okos, mókás ari szörnyecske lesz.

Az első Furbyk 98-ban jelentek meg, így közel 7 éves fejlesztés gyümölcse fog visszaköszönni az lényecskében. Legnagyobb változás mindenképpen a kifinomult érzelmi reakciók jelentik majd. Az EMOTO-TRONICS segítségével a Furby letudja reagálni, hogy hogyan bánnak, beszélnek vele. Tud beszélni, táncolni, vicceket mesél és játékokat játszik, hangulatát számtalan módon ki tudja fejezni. A teljesen rugalmas és mozgékony csőr, a kifejező tekintet, az élethűen mozgó fülek és szemöldök segítségével a Furby tud mosolyogni, nevetni, rosszalóan a homlokát ráncolni vagy egy mélyről jövő sóhajt elereszteni.

A fejlett hangfelismerésnek köszönhetően a Furby aktívan figyel és a hangulatának megfelelően reagál. A Furby több száz angol és Furbish szót és kifejezést ismer.

Az új Furby nagyobb lesz, mint elódje (lásd kép). A nagyobb méret a lényecskét életrekeltő multi-motor rendszert rejti, aminek segítségével kétszer annyi mozdulatot ismer, mint kisebb rokona. a motorok egyike például kizárólag az arckifejezésekért feellős.

Ősszel kerül a polocokra fehér, fekete-fehér, szürke-rózsaszín és barna-rózsaszín variációkban. ára egy versenyképes 8.000 Forint köré várható.

3 hozzászólás