A buksza

By  | 

Elsőre teljesen blokkoló az a punci öntudat és kegytárgy halmaz, ami a y0ny.com címlapjáról arcunkba vetül. De vegyük a bátorságot és a markunkba tartott egér középső görgőjét csiklónak képzelve hatoljunk mélyebbre az online shop virtuális polcai mentén és lássuk mit találunk itt. A termékek között tallózva a buksza kifejezés teljesen új értelmet nyer és a termékpaletta egy pazar darabja egyszerre testesíti meg a szó mindkét jelentését és funkcióját. Külön felhívnám a figyelmet a zipzár végében található plüss szeméremajkak között megbúvó igazgyöngy csiklóimitációra, mely ütköző helyett zipzár pöcökként is funkcionálhatna. ($12) Rúzs és szemöldök spirál mellett jól megfér benne a plug and play USB vibrátor is.

Aztán lehet még itt egyedi szatén CsodaPunciPárnát is varratni potom $400-ért. A vagina monológ bábszínházas feldolgozásához azt hiszem megtaláltuk a főszereplőt, nem kell tovább mennünk.

A keményvonalas utcai harcos vagy SM stílust kedvelő hölgyeknek pedig a korábban bemutatott büntető retikült ajánljuk figyelmébe.