6 másodperc alatt tiszta fogak – ráharapsz?

By  | 

Nincs elég idő reggel vagy étkezés után a fogmosásra? Ez már nem lehet kifogás a Blizzident speciális fogkefével, hiszen a 3D-nyomtatóval készített, a fogazatot tökéletesen lemodellező segédeszköz pillanatok alatt megtisztítja fogainkat a lepedéktől és egyéb baktériumoktól. A tisztításhoz elég lesz 10-15-ször rágó-harapó mozdulatokat végezni, ráadásul mindössze 6 másodpercig tart a művelet, vagyis optimális esetben naponta 3×3 percet is megspórolhatunk.

blizzident-toothbrush1

A lenyomat készítéséhez a fogászati röntgenfelvételeket, illetve lézer sztereolitográfiás eljárás során beszkennelt adatokat használják fel, azokból 3D-s képfáljt alkotnak, majd azt feltöltik a Blizzident szervereire.

feher-fog-mosoly-5

Rövid időn belül le is gyártják a személyre szabott fogkefénket, ami minden bizonnyal sokkal hatékonyabb szájápolást jelent majd, mind amilyet a boltokban kapható kommersz egyen-fogkefék nyújtani tudnak.

blizzdent

A szuperhatékony fogkefe természetesen szuperdrága is lesz, darabja 300$-ért rendelhető a cégtől (~66.000 Ft), Európában pedig 300 eurós árcetli várható (~89.000 Ft), de legalább nem kell pár havonta cserélni, mint a normál fogkeféket, hanem „csak” évente, ám akkor is csak az eredeti ár töredékét kell kiperkálni, 89$/€-ért megtisztítják a foglalatot és kicserélik a sörtéket, 159$/€ fejében pedig vadiúj modellt is kaphatunk. Ha pedig már nem menthetőek a fogak mosással, akkor nyomtassunk fogat!